Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

OEZ:42344 - In 80 A, Ue AC 250 V, 1+N-pooluseline - OEZ

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
OEZ:42344 - In 80 A, Ue AC 250 V, 1+N-pooluseline - OEZ - In 80 A, Ue AC 250 V, 1+N-pooluseline - OEZ - 0
OEZ:42344 - In 80 A, Ue AC 250 V, 1+N-pooluseline - OEZ - In 80 A, Ue AC 250 V, 1+N-pooluseline - OEZ - 1
OEZ:42344 - In 80 A, Ue AC 250 V, 1+N-pooluseline - OEZ
20,92 €
20,92 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
In 80 A, Ue AC 250 V, 1+N-pooluseline - OEZ
20,92 €
KKK ja lisateave

In 80 A, Ue AC 250 V, 1+N-pooluseline on BaltElec superior toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - Kaitselülitid. Tootja OEZ on tuntud oma perfektsionismi eest pisidetailidele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja efektiivset toimimist.

Peamised omadused In 80 A, Ue AC 250 V, 1+N-pooluseline

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Produktsioonis kasutatud algmaterjalid ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad eluea ja kulutuskindluse. See võimaldab In 80 A, Ue AC 250 V, 1+N-pooluseline kasutamist rasketel ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on primaarne.

Tõhusus ja tootlikkus

In 80 A, Ue AC 250 V, 1+N-pooluseline tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises ehituses. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

In 80 A, Ue AC 250 V, 1+N-pooluseline projekteerimisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu turvaküsimustele. Vastav rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis kindlustab ohutuse kasutamise ohutuse mistahes olukorras. Toode on projekteeritud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis väldivad hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

In 80 A, Ue AC 250 V, 1+N-pooluseline on ehitatud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged määrused ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise probleemivabaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

In 80 A, Ue AC 250 V, 1+N-pooluseline on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Arvestades selle tunnustele saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle täiuslikuks valikuks kes püüavad käitatavate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

In 80 A, Ue AC 250 V, 1+N-pooluseline kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiakasutuse tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

In 80 A, Ue AC 250 V, 1+N-pooluseline on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes In 80 A, Ue AC 250 V, 1+N-pooluseline, saate mitte ainult väärtuslikku toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sealhulgas kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja OEZ pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. In 80 A, Ue AC 250 V, 1+N-pooluseline vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased garantiid. See tähendab, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka loodusele.

In 80 A, Ue AC 250 V, 1+N-pooluseline by OEZ on usaldusväärne ja tulus lahendus Kaitselülitid professionaalidele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne asetamine ja korraldus ning lai rakendusvõimalus muudavad selle parimaks valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta elektroonikakeskus mõistliku hinnaga In 80 A, Ue AC 250 V, 1+N-pooluseline ja veenduda selle 20.92 € kõrges kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave In 80 A, Ue AC 250 V, 1+N-pooluseline (OEZ:42344) kohta firmalt OEZ

Hiljuti vaadatud
20,92 €
20,92 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast