Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

OEZ:42342 - In 80 A, Ue AC 250 V, 1-pooluseline - OEZ

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
OEZ:42342 - In 80 A, Ue AC 250 V, 1-pooluseline - OEZ - In 80 A, Ue AC 250 V, 1-pooluseline - OEZ - 0
OEZ:42342 - In 80 A, Ue AC 250 V, 1-pooluseline - OEZ - In 80 A, Ue AC 250 V, 1-pooluseline - OEZ - 1
OEZ:42342 - In 80 A, Ue AC 250 V, 1-pooluseline - OEZ
10,44 €
10,44 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
In 80 A, Ue AC 250 V, 1-pooluseline - OEZ
10,44 €
KKK ja lisateave

In 80 A, Ue AC 250 V, 1-pooluseline on BaltElec eliit toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - Kaitselülitid. Tootja OEZ on tuntud oma hoolsa jälgimise eest pisidetailidele ja kõrgetele kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks otsuste hulgas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldusväärsust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused In 80 A, Ue AC 250 V, 1-pooluseline

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud komponendid ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad pikema ja kulumiskindluse. See võimaldab In 80 A, Ue AC 250 V, 1-pooluseline kasutamist tõsistes ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

In 80 A, Ue AC 250 V, 1-pooluseline tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises ehituses. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

In 80 A, Ue AC 250 V, 1-pooluseline välja töötamisel pöörati teravat tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Kooskõlastatus rahvusvahelistele ja riikidevahelistele ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis hoiab kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate kaitsemehhanismidega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

In 80 A, Ue AC 250 V, 1-pooluseline on ehitatud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged reeglid ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

In 80 A, Ue AC 250 V, 1-pooluseline on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle omadustest saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle kõige paremaks lahenduseks ettevõtetele kes püüavad kasutuses olevate seadmete tüübikinnitust ja standardimist.

In 80 A, Ue AC 250 V, 1-pooluseline kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahakulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

In 80 A, Ue AC 250 V, 1-pooluseline on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes In 80 A, Ue AC 250 V, 1-pooluseline, saate mitte ainult tipptasemel toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse saavutamisel asendamise või taastamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja OEZ pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. In 80 A, Ue AC 250 V, 1-pooluseline vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnakaitsenormidele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See tähistab, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

In 80 A, Ue AC 250 V, 1-pooluseline by OEZ on kvaliteetne ja ressursisäästlik lahendus Kaitselülitid professionaalidele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne integreerimine ja korraldus ning lai otstarve muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta kasutamata võimalust osta elektroonikakeskus soodsaimaga hinnaga In 80 A, Ue AC 250 V, 1-pooluseline ja veenduda selle 10.44 € parimas kvaliteedis ja turvalisuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave In 80 A, Ue AC 250 V, 1-pooluseline (OEZ:42342) kohta firmalt OEZ

Hiljuti vaadatud
10,44 €
10,44 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast