Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

OEZ:42330 - 32 A, Ue AC 250 V, 1-pooluseline. - OEZ

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
OEZ:42330 - 32 A, Ue AC 250 V, 1-pooluseline. - OEZ - 32 A, Ue AC 250 V, 1-pooluseline. - OEZ - 0
OEZ:42330 - 32 A, Ue AC 250 V, 1-pooluseline. - OEZ - 32 A, Ue AC 250 V, 1-pooluseline. - OEZ - 1
OEZ:42330 - 32 A, Ue AC 250 V, 1-pooluseline. - OEZ
6,06 €
6,06 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
32 A, Ue AC 250 V, 1-pooluseline. - OEZ
6,06 €
KKK ja lisateave

32 A, Ue AC 250 V, 1-pooluseline. on BaltElec esmaklassiline toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - Kaitselülitid. Tootja OEZ on tuntud oma perfektsionismi eest üksikasjadele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja effektiivsust.

Peamised omadused 32 A, Ue AC 250 V, 1-pooluseline.

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud substsantsid ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad kestva ja vastupidavuse. See võimaldab 32 A, Ue AC 250 V, 1-pooluseline. kasutamist keerulistes ja ekstensiivsetes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

32 A, Ue AC 250 V, 1-pooluseline. tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata eesmärgist näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

32 A, Ue AC 250 V, 1-pooluseline. komplekteerimisel pöörati õigeaegset tähelepanu turvalisuse aspektidele. Sobivus rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis pakub kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on disainitud täiendavate täiendavate turvasüsteemidega, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

32 A, Ue AC 250 V, 1-pooluseline. on arendatud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged käskkirjad ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud ajahetkega ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

32 A, Ue AC 250 V, 1-pooluseline. kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete eripäradest saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle soodsaks ettevõtetele kes püüavad saavutada kasutuses olevate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

32 A, Ue AC 250 V, 1-pooluseline. kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

32 A, Ue AC 250 V, 1-pooluseline. on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes 32 A, Ue AC 250 V, 1-pooluseline., saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või remonttööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlustundeks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja OEZ pöörab erilist tähelepanu käitlemise keskkonnaaspektidele. 32 A, Ue AC 250 V, 1-pooluseline. vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnastandarditele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See deklarerib, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka loodusele.

32 A, Ue AC 250 V, 1-pooluseline. by OEZ on kindel ja ressursisäästlik lahendus Kaitselülitid professionaalidele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne integreerimine ja ekspluateerimine ning lai rakendusala muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta soovimata võimalust osta online-pood taskukohase hinnaga 32 A, Ue AC 250 V, 1-pooluseline. ja veenduda selle 6.06 € kõrges kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave 32 A, Ue AC 250 V, 1-pooluseline. (OEZ:42330) kohta firmalt OEZ

Hiljuti vaadatud
6,06 €
6,06 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast