Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

OEZ:42321 - Uc DC 24 V, 2x kontakti loomine, LTE, LTN, LTS, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, MSN, AVN-DC jaoks. - OEZ

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
OEZ:42321 - Uc DC 24 V, 2x kontakti loomine, LTE, LTN, LTS, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, MSN, AVN-DC jaoks. - OEZ - Uc DC 24 V, 2x kontakti loomine, LTE, LTN, LTS, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, MSN, AVN-DC jaoks. - OEZ - 0
OEZ:42321 - Uc DC 24 V, 2x kontakti loomine, LTE, LTN, LTS, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, MSN, AVN-DC jaoks. - OEZ - Uc DC 24 V, 2x kontakti loomine, LTE, LTN, LTS, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, MSN, AVN-DC jaoks. - OEZ - 1
OEZ:42321 - Uc DC 24 V, 2x kontakti loomine, LTE, LTN, LTS, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, MSN, AVN-DC jaoks. - OEZ
70,93 €
70,93 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Uc DC 24 V, 2x kontakti loomine, LTE, LTN, LTS, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, MSN, AVN-DC jaoks. - OEZ
70,93 €
KKK ja lisateave

Uc DC 24 V, 2x kontakti loomine, LTE, LTN, LTS, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, MSN, AVN-DC jaoks. on BaltElec esmaklassiline toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - Kaitselülitid. Tootja OEZ on tuntud oma tähelepanu eest väikestele asjadele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis viib selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja effektiivsust.

Peamised omadused Uc DC 24 V, 2x kontakti loomine, LTE, LTN, LTS, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, MSN, AVN-DC jaoks.

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise spetsiifilisi nõudeid. Loomisel kasutatud komponendid ja läbimõeldud arhitektuur tagavad püsiva ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab Uc DC 24 V, 2x kontakti loomine, LTE, LTN, LTS, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, MSN, AVN-DC jaoks. kasutamist ekstreemsetes ja radikaalsetes tingimustes, kus iga detail on tähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

Uc DC 24 V, 2x kontakti loomine, LTE, LTN, LTS, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, MSN, AVN-DC jaoks. tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Uc DC 24 V, 2x kontakti loomine, LTE, LTN, LTS, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, MSN, AVN-DC jaoks. välja mõtlemisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu ohutusnõuetele. Vastav rahvusvahelistele ja siseriiklikele ohutusstandarditele on tõendatud ja kinnitatud sertifikaatidega, mis kindlustab ohutuse kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismidega, mis takistavad ja väldivad hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

Uc DC 24 V, 2x kontakti loomine, LTE, LTN, LTS, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, MSN, AVN-DC jaoks. on tehtud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged määrused ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

Uc DC 24 V, 2x kontakti loomine, LTE, LTN, LTS, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, MSN, AVN-DC jaoks. leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Kuna selle iseärasustele saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle optimaalseks valikuks kes püüavad saavutada juurutatavate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

Uc DC 24 V, 2x kontakti loomine, LTE, LTN, LTS, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, MSN, AVN-DC jaoks. kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahakulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Uc DC 24 V, 2x kontakti loomine, LTE, LTN, LTS, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, MSN, AVN-DC jaoks. on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Uc DC 24 V, 2x kontakti loomine, LTE, LTN, LTS, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, MSN, AVN-DC jaoks., saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sealhulgas kasutusnõustamine ning vajaduse saavutamisel asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja OEZ pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. Uc DC 24 V, 2x kontakti loomine, LTE, LTN, LTS, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, MSN, AVN-DC jaoks. vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnastandarditele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See deklarerib, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka elukeskkonnale.

Uc DC 24 V, 2x kontakti loomine, LTE, LTN, LTS, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, MSN, AVN-DC jaoks. by OEZ on usaldusväärne ja efektiivne lahendus Kaitselülitid meistritele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne asetamine ja hooldus ning lai teeninduspiirkond muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta loobumata võimalust osta elektroonikakeskus mõistliku hinnaga Uc DC 24 V, 2x kontakti loomine, LTE, LTN, LTS, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, MSN, AVN-DC jaoks. ja veenduda selle 70.93 € parandatud kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Uc DC 24 V, 2x kontakti loomine, LTE, LTN, LTS, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, MSN, AVN-DC jaoks. (OEZ:42321) kohta firmalt OEZ

Hiljuti vaadatud
70,93 €
70,93 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast