Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

OEZ:42312 - Uc AC/DC 24 - 60 V, LTE, LTN, LTS, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, MSN, AVN-DC jaoks. - OEZ

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
OEZ:42312 - Uc AC/DC 24 - 60 V, LTE, LTN, LTS, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, MSN, AVN-DC jaoks. - OEZ - Uc AC/DC 24 - 60 V, LTE, LTN, LTS, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, MSN, AVN-DC jaoks. - OEZ - 0
OEZ:42312 - Uc AC/DC 24 - 60 V, LTE, LTN, LTS, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, MSN, AVN-DC jaoks. - OEZ - Uc AC/DC 24 - 60 V, LTE, LTN, LTS, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, MSN, AVN-DC jaoks. - OEZ - 1
OEZ:42312 - Uc AC/DC 24 - 60 V, LTE, LTN, LTS, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, MSN, AVN-DC jaoks. - OEZ
31,76 €
31,76 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Uc AC/DC 24 - 60 V, LTE, LTN, LTS, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, MSN, AVN-DC jaoks. - OEZ
31,76 €
KKK ja lisateave

Uc AC/DC 24 - 60 V, LTE, LTN, LTS, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, MSN, AVN-DC jaoks. on BaltElec eliit toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - Kaitselülitid. Tootja OEZ on tuntud oma tähelepanu eest üksikasjadele ja kõrgeima kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja efektiivset toimimist.

Peamised omadused Uc AC/DC 24 - 60 V, LTE, LTN, LTS, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, MSN, AVN-DC jaoks.

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Valmimises kasutatud ressursid ja läbimõeldud lahendus tagavad pika ja kulumisresistentsuse. See võimaldab Uc AC/DC 24 - 60 V, LTE, LTN, LTS, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, MSN, AVN-DC jaoks. kasutamist ekstreemsetes ja ekstensiivsetes tingimustes, kus iga detail on eluliselt.

Tõhusus ja tootlikkus

Uc AC/DC 24 - 60 V, LTE, LTN, LTS, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, MSN, AVN-DC jaoks. tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele lahendustele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Uc AC/DC 24 - 60 V, LTE, LTN, LTS, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, MSN, AVN-DC jaoks. arendamisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu turvalisuse teemadele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis kindlustab ohutuse kasutamise ohutuse iga olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemidega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

Uc AC/DC 24 - 60 V, LTE, LTN, LTS, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, MSN, AVN-DC jaoks. on tehtud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged korraldused ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalne rakendatavus

Uc AC/DC 24 - 60 V, LTE, LTN, LTS, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, MSN, AVN-DC jaoks. on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Arvestades eripäradele saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See võimaldab selle optimaalseks ettevõtete jaoks kes püüavad saavutada juurutatavate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

Uc AC/DC 24 - 60 V, LTE, LTN, LTS, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, MSN, AVN-DC jaoks. kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Uc AC/DC 24 - 60 V, LTE, LTN, LTS, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, MSN, AVN-DC jaoks. on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Uc AC/DC 24 - 60 V, LTE, LTN, LTS, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, MSN, AVN-DC jaoks., saate mitte ainult tipptasemel toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse ilmnemisel asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja OEZ pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. Uc AC/DC 24 - 60 V, LTE, LTN, LTS, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, MSN, AVN-DC jaoks. vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See deklarerib, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka bioloogilisele keskkonnale.

Uc AC/DC 24 - 60 V, LTE, LTN, LTS, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, MSN, AVN-DC jaoks. by OEZ on usaldusväärne ja toimiv lahendus Kaitselülitid töötajatele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne monteerimine ja kontroll ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle parimaks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta loobumata võimalust osta elektroonikakeskus taskukohase hinnaga Uc AC/DC 24 - 60 V, LTE, LTN, LTS, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, MSN, AVN-DC jaoks. ja veenduda selle 31.76 € suures kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Uc AC/DC 24 - 60 V, LTE, LTN, LTS, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, MSN, AVN-DC jaoks. (OEZ:42312) kohta firmalt OEZ

Hiljuti vaadatud
31,76 €
31,76 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast