Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

OEZ:42301 - 2x katkestuskontakt, katselüliti, LTE, LTN, LTP, LTS, LMB, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, LMA, MSO, MSN, AVN-DC jaoks. - OEZ

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
OEZ:42301 - 2x katkestuskontakt, katselüliti, LTE, LTN, LTP, LTS, LMB, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, LMA, MSO, MSN, AVN-DC jaoks. - OEZ - 2x katkestuskontakt, katselüliti, LTE, LTN, LTP, LTS, LMB, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, LMA, MSO, MSN, AVN-DC jaoks. - OEZ - 0
OEZ:42301 - 2x katkestuskontakt, katselüliti, LTE, LTN, LTP, LTS, LMB, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, LMA, MSO, MSN, AVN-DC jaoks. - OEZ - 2x katkestuskontakt, katselüliti, LTE, LTN, LTP, LTS, LMB, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, LMA, MSO, MSN, AVN-DC jaoks. - OEZ - 1
OEZ:42301 - 2x katkestuskontakt, katselüliti, LTE, LTN, LTP, LTS, LMB, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, LMA, MSO, MSN, AVN-DC jaoks. - OEZ
16,78 €
16,78 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
2x katkestuskontakt, katselüliti, LTE, LTN, LTP, LTS, LMB, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, LMA, MSO, MSN, AVN-DC jaoks. - OEZ
16,78 €
KKK ja lisateave

2x katkestuskontakt, katselüliti, LTE, LTN, LTP, LTS, LMB, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, LMA, MSO, MSN, AVN-DC jaoks. on BaltElec tipptasemel toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - Kaitselülitid. Tootja OEZ on tuntud oma täpsuse eest peensustele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis teeb selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldust ja tõhusust.

Peamised omadused 2x katkestuskontakt, katselüliti, LTE, LTN, LTP, LTS, LMB, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, LMA, MSO, MSN, AVN-DC jaoks.

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud projekteerimine tagavad pikema ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab 2x katkestuskontakt, katselüliti, LTE, LTN, LTP, LTS, LMB, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, LMA, MSO, MSN, AVN-DC jaoks. kasutamist rasketes ja ekstensiivsetes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

2x katkestuskontakt, katselüliti, LTE, LTN, LTP, LTS, LMB, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, LMA, MSO, MSN, AVN-DC jaoks. tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele kontseptsioonidele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

2x katkestuskontakt, katselüliti, LTE, LTN, LTP, LTS, LMB, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, LMA, MSO, MSN, AVN-DC jaoks. välja mõtlemisel pöörati hoolikat tähelepanu ohutusnormidele. Ühtivus rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis kindlustab ohutuse kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on disainitud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide ja süsteemidega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

2x katkestuskontakt, katselüliti, LTE, LTN, LTP, LTS, LMB, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, LMA, MSO, MSN, AVN-DC jaoks. on väljatöötatud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged õpetused ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalsus

2x katkestuskontakt, katselüliti, LTE, LTN, LTP, LTS, LMB, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, LMA, MSO, MSN, AVN-DC jaoks. on populaarne erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle tunnustest saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle optimaalseks valikuks kes eelistavad rakendatavate seadmete ühtsust ja standardimist.

2x katkestuskontakt, katselüliti, LTE, LTN, LTP, LTS, LMB, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, LMA, MSO, MSN, AVN-DC jaoks. kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

2x katkestuskontakt, katselüliti, LTE, LTN, LTP, LTS, LMB, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, LMA, MSO, MSN, AVN-DC jaoks. on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes 2x katkestuskontakt, katselüliti, LTE, LTN, LTP, LTS, LMB, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, LMA, MSO, MSN, AVN-DC jaoks., saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse ilmnemisel asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja OEZ pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. 2x katkestuskontakt, katselüliti, LTE, LTN, LTP, LTS, LMB, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, LMA, MSO, MSN, AVN-DC jaoks. vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnastandarditele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See deklarerib, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka ökosüsteemile.

2x katkestuskontakt, katselüliti, LTE, LTN, LTP, LTS, LMB, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, LMA, MSO, MSN, AVN-DC jaoks. by OEZ on stabiilne ja tõhus lahendus Kaitselülitid tegijatele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne paigutamine ja hooldus ning lai rakendusvõimalus muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta soovimata võimalust osta BaltElec soodsa hinnaga 2x katkestuskontakt, katselüliti, LTE, LTN, LTP, LTS, LMB, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, LMA, MSO, MSN, AVN-DC jaoks. ja veenduda selle 16.78 € usaldusväärses kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave 2x katkestuskontakt, katselüliti, LTE, LTN, LTP, LTS, LMB, LVN, LFE, LFN, LMF, OLE, OLI, LMA, MSO, MSN, AVN-DC jaoks. (OEZ:42301) kohta firmalt OEZ

Hiljuti vaadatud
16,78 €
16,78 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast