Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

93607024 - MasterBasic pistikupesa ilma sisselülitamata klemmidega relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid - Finder

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 8012823389769
93607024 - MasterBasic pistikupesa ilma sisselülitamata klemmidega relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid - Finder - MasterBasic pistikupesa ilma sisselülitamata klemmidega relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid - Finder - 0
EAN: 8012823389769
93607024 - MasterBasic pistikupesa ilma sisselülitamata klemmidega relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid - Finder
7,86 €
7,86 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
MasterBasic pistikupesa ilma sisselülitamata klemmidega relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid - Finder
7,86 €
KKK ja lisateave

MasterBasic pistikupesa ilma sisselülitamata klemmidega relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid on BaltElec parim toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - Juhtreleed. Tootja Finder on tuntud oma väikseimale detailile keskendumise eest komponentidele ja esmaklassilistele kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja töökust.

Peamised omadused MasterBasic pistikupesa ilma sisselülitamata klemmidega relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Valmimises kasutatud algosad ja läbimõeldud välimus tagavad pikema ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab MasterBasic pistikupesa ilma sisselülitamata klemmidega relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid kasutamist töötingimustes ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on primaarne.

Tõhusus ja tootlikkus

MasterBasic pistikupesa ilma sisselülitamata klemmidega relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab tõhustada töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

MasterBasic pistikupesa ilma sisselülitamata klemmidega relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid loomisel pöörati teravat tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Sobivus rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse otstarbekus

MasterBasic pistikupesa ilma sisselülitamata klemmidega relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid on arendatud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged määrused ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise kiireks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

MasterBasic pistikupesa ilma sisselülitamata klemmidega relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid omab laia levikut erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele eripäradest saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See hõlbustab selle väga sobivaks valikuks kes otsivad integreeritavate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

MasterBasic pistikupesa ilma sisselülitamata klemmidega relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt minimeerida kasutuskulusid tänu oma energiasäästule ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

MasterBasic pistikupesa ilma sisselülitamata klemmidega relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes MasterBasic pistikupesa ilma sisselülitamata klemmidega relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt terviklikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse olemasoleval asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Finder pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. MasterBasic pistikupesa ilma sisselülitamata klemmidega relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnakaitsenormidele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See tähistab, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka ümbrusele.

MasterBasic pistikupesa ilma sisselülitamata klemmidega relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid by Finder on tõhus ja ressursisäästlik lahendus Juhtreleed meistritele. Kõrged tehnoloogilised omadused, lihtne paigutamine ja puhastus ning lai rakendusvõimalus muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta soovimata võimalust osta elektroonikapood atraktiivse hinnaga MasterBasic pistikupesa ilma sisselülitamata klemmidega relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid ja veenduda selle 7.86 € ülimas kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave MasterBasic pistikupesa ilma sisselülitamata klemmidega relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid (93607024) kohta firmalt Finder

Hiljuti vaadatud
7,86 €
7,86 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast