Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

93528230 - Roosett sündmusteta klemmidega (vedruklamber) relee 41-seeria jaoks; Toitepinge 230V AC; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid - Finder

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 8012823353197
93528230 - Roosett sündmusteta klemmidega (vedruklamber) relee 41-seeria jaoks; Toitepinge 230V AC; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid - Finder - Roosett sündmusteta klemmidega (vedruklamber) relee 41-seeria jaoks; Toitepinge 230V AC; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid - Finder - 0
EAN: 8012823353197
93528230 - Roosett sündmusteta klemmidega (vedruklamber) relee 41-seeria jaoks; Toitepinge 230V AC; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid - Finder
18,87 €
18,87 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Roosett sündmusteta klemmidega (vedruklamber) relee 41-seeria jaoks; Toitepinge 230V AC; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid - Finder
18,87 €
KKK ja lisateave

Roosett sündmusteta klemmidega (vedruklamber) relee 41-seeria jaoks; Toitepinge 230V AC; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid on BaltElec esmaklassiline toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - Juhtreleed. Tootja Finder on tuntud oma hoolsa jälgimise eest osadele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldust ja effektiivsust.

Peamised omadused Roosett sündmusteta klemmidega (vedruklamber) relee 41-seeria jaoks; Toitepinge 230V AC; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Valmimises kasutatud substsantsid ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad kestva ja kuluvusvastupidavuse. See võimaldab Roosett sündmusteta klemmidega (vedruklamber) relee 41-seeria jaoks; Toitepinge 230V AC; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid kasutamist rasketel ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

Roosett sündmusteta klemmidega (vedruklamber) relee 41-seeria jaoks; Toitepinge 230V AC; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele kontseptsioonidele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata tegevusvaldkonnast näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Roosett sündmusteta klemmidega (vedruklamber) relee 41-seeria jaoks; Toitepinge 230V AC; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid komplekteerimisel pöörati teravat tähelepanu ohutusküsimustele. Ühilduvus rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis tagab kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on disainitud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

Roosett sündmusteta klemmidega (vedruklamber) relee 41-seeria jaoks; Toitepinge 230V AC; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid on arendatud nii, et selle asetamine ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged manualid ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

Roosett sündmusteta klemmidega (vedruklamber) relee 41-seeria jaoks; Toitepinge 230V AC; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid on levinud erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse tunnustest saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle täiuslikuks lahenduseks kes soovivad olemasolevate seadmete standardimist ja standardimist.

Roosett sündmusteta klemmidega (vedruklamber) relee 41-seeria jaoks; Toitepinge 230V AC; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt minimeerida kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Roosett sündmusteta klemmidega (vedruklamber) relee 41-seeria jaoks; Toitepinge 230V AC; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Roosett sündmusteta klemmidega (vedruklamber) relee 41-seeria jaoks; Toitepinge 230V AC; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid, saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse olukorras asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Finder pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. Roosett sündmusteta klemmidega (vedruklamber) relee 41-seeria jaoks; Toitepinge 230V AC; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See väidab, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka maailmale.

Roosett sündmusteta klemmidega (vedruklamber) relee 41-seeria jaoks; Toitepinge 230V AC; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid by Finder on turvaline ja kasulik lahendus Juhtreleed asjatundjatele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne asetamine ja remont ning lai kasutusvõimalus muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta veebikaubamaja soodsaima hinnaga Roosett sündmusteta klemmidega (vedruklamber) relee 41-seeria jaoks; Toitepinge 230V AC; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid ja veenduda selle 18.87 € kõrges kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Roosett sündmusteta klemmidega (vedruklamber) relee 41-seeria jaoks; Toitepinge 230V AC; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid (93528230) kohta firmalt Finder

Hiljuti vaadatud
18,87 €
18,87 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast