Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

93520024 - Roosett ilma klemmidega (vedruklamber) relee 41 seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid - Finder

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 8012823310145
93520024 - Roosett ilma klemmidega (vedruklamber) relee 41 seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid - Finder - Roosett ilma klemmidega (vedruklamber) relee 41 seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid - Finder - 0
EAN: 8012823310145
93520024 - Roosett ilma klemmidega (vedruklamber) relee 41 seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid - Finder
17,94 €
17,94 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Roosett ilma klemmidega (vedruklamber) relee 41 seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid - Finder
17,94 €
KKK ja lisateave

Roosett ilma klemmidega (vedruklamber) relee 41 seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on ehitatud vastama tootekategooria vajadustele - Juhtreleed. Tootja Finder on tuntud oma täpsuse eest osadele ja parimatele kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldusväärsust ja tõhusust.

Peamised omadused Roosett ilma klemmidega (vedruklamber) relee 41 seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Koostamises kasutatud substsantsid ja läbimõeldud kujundus tagavad pikaajalise ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab Roosett ilma klemmidega (vedruklamber) relee 41 seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid kasutamist raskeid ja radikaalsetes tingimustes, kus iga detail on essentsiaalne.

Tõhusus ja tootlikkus

Roosett ilma klemmidega (vedruklamber) relee 41 seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Roosett ilma klemmidega (vedruklamber) relee 41 seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid välja töötamisel pöörati suurt tähelepanu turvameetmetele. Vastav rahvusvahelistele ja riiklikele ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis kindlustab kasutamise ohutuse mistahes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse otstarbekus

Roosett ilma klemmidega (vedruklamber) relee 41 seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid on formuleeritud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged reeglid ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

Roosett ilma klemmidega (vedruklamber) relee 41 seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Arvestades omadustest saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See hõlbustab selle optimaalseks variandiks kes püüavad saavutada juurutatavate seadmete tüübikinnitust ja standardimist.

Roosett ilma klemmidega (vedruklamber) relee 41 seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Roosett ilma klemmidega (vedruklamber) relee 41 seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Roosett ilma klemmidega (vedruklamber) relee 41 seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt igasugust tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse olukorras asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlustundeks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Finder pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. Roosett ilma klemmidega (vedruklamber) relee 41 seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See tähendab, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka ökoloogiale.

Roosett ilma klemmidega (vedruklamber) relee 41 seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid by Finder on stabiilne ja võimas lahendus Juhtreleed töötajatele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne korraldamine ja teenindus ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta loobumata võimalust osta e-pood väärtusliku hinnaga Roosett ilma klemmidega (vedruklamber) relee 41 seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid ja veenduda selle 17.94 € paremas kvaliteedis ja turvalisuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Roosett ilma klemmidega (vedruklamber) relee 41 seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid (93520024) kohta firmalt Finder

Hiljuti vaadatud
17,94 €
17,94 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast