Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

93517024 - Roosett mittevabade klemmidega (vedruklamber) relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid - Finder

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 8012823284088
93517024 - Roosett mittevabade klemmidega (vedruklamber) relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid - Finder - Roosett mittevabade klemmidega (vedruklamber) relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid - Finder - 0
EAN: 8012823284088
93517024 - Roosett mittevabade klemmidega (vedruklamber) relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid - Finder
9,21 €
9,21 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Roosett mittevabade klemmidega (vedruklamber) relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid - Finder
9,21 €
KKK ja lisateave

Roosett mittevabade klemmidega (vedruklamber) relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid on BaltElec esmaklassiline toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - Juhtreleed. Tootja Finder on tuntud oma detailiarmastuse eest osadele ja kõrgeima kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldusväärsust ja efektiivset toimimist.

Peamised omadused Roosett mittevabade klemmidega (vedruklamber) relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriellides tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Tootmises kasutatud substraadid ja läbimõeldud kujundus tagavad kestva ja kulumiskindluse. See võimaldab Roosett mittevabade klemmidega (vedruklamber) relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid kasutamist rasketel ja kriitilistes tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

Roosett mittevabade klemmidega (vedruklamber) relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Roosett mittevabade klemmidega (vedruklamber) relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid projekteerimisel pöörati suurendatud tähelepanu turvalisuse teemadele. Kooskõla rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on disainitud täiendavate täiendavate ohutusseadmetega, mis väldivad hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

Roosett mittevabade klemmidega (vedruklamber) relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid on formuleeritud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged korraldused ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

Roosett mittevabade klemmidega (vedruklamber) relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse omadustele saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle kõige paremaks ettevõtete jaoks kes otsustavad juurutatavate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

Roosett mittevabade klemmidega (vedruklamber) relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Roosett mittevabade klemmidega (vedruklamber) relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Roosett mittevabade klemmidega (vedruklamber) relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Finder pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. Roosett mittevabade klemmidega (vedruklamber) relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See tähistab, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka loodusele.

Roosett mittevabade klemmidega (vedruklamber) relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid by Finder on usaldusväärne ja kasulik lahendus Juhtreleed töötajatele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne installeerimine ja kontroll ning lai otstarve muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta hüljamata võimalust osta elektroonikaseadmete pood soodsaima hinnaga Roosett mittevabade klemmidega (vedruklamber) relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid ja veenduda selle 9.21 € ülimalt heas kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Roosett mittevabade klemmidega (vedruklamber) relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid (93517024) kohta firmalt Finder

Hiljuti vaadatud
9,21 €
9,21 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast