Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

93510240 - Roosett mittevabade klemmidega (vedruklamber) relee 34 seeria jaoks; 240V / alalisvoolu toiteallikas; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid - Finder

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 8012823284057
93510240 - Roosett mittevabade klemmidega (vedruklamber) relee 34 seeria jaoks; 240V / alalisvoolu toiteallikas; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid - Finder - Roosett mittevabade klemmidega (vedruklamber) relee 34 seeria jaoks; 240V / alalisvoolu toiteallikas; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid - Finder - 0
EAN: 8012823284057
93510240 - Roosett mittevabade klemmidega (vedruklamber) relee 34 seeria jaoks; 240V / alalisvoolu toiteallikas; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid - Finder
10,74 €
10,74 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Roosett mittevabade klemmidega (vedruklamber) relee 34 seeria jaoks; 240V / alalisvoolu toiteallikas; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid - Finder
10,74 €
KKK ja lisateave

Roosett mittevabade klemmidega (vedruklamber) relee 34 seeria jaoks; 240V / alalisvoolu toiteallikas; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid on BaltElec preemium toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - Juhtreleed. Tootja Finder on tuntud oma hoolikuse eest peensustele ja esmaklassilistele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja efektiivsust.

Peamised omadused Roosett mittevabade klemmidega (vedruklamber) relee 34 seeria jaoks; 240V / alalisvoolu toiteallikas; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise spetsiifilisi nõudeid. Valmimises kasutatud ressursid ja läbimõeldud konstruktsioon tagavad pikaajalise ja kulumisresistentsuse. See võimaldab Roosett mittevabade klemmidega (vedruklamber) relee 34 seeria jaoks; 240V / alalisvoolu toiteallikas; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid kasutamist rasket ja radikaalsetes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

Roosett mittevabade klemmidega (vedruklamber) relee 34 seeria jaoks; 240V / alalisvoolu toiteallikas; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja efektiivset toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Roosett mittevabade klemmidega (vedruklamber) relee 34 seeria jaoks; 240V / alalisvoolu toiteallikas; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid komplekteerimisel pöörati erilist tähelepanu turvaprobleemidele. Ühilduvus rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on tõendatud ja kinnitatud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on kaitstud täiendavate turvasüsteemidega, mis takistavad ja väldivad hädaolukordi ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

Roosett mittevabade klemmidega (vedruklamber) relee 34 seeria jaoks; 240V / alalisvoolu toiteallikas; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid on loodud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged suunised ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud ajahetkega ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

Roosett mittevabade klemmidega (vedruklamber) relee 34 seeria jaoks; 240V / alalisvoolu toiteallikas; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Tänu eripäradest saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle täiuslikuks lahenduseks kes soovivad kasutuses olevate seadmete tüübikinnitust ja standardimist.

Roosett mittevabade klemmidega (vedruklamber) relee 34 seeria jaoks; 240V / alalisvoolu toiteallikas; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Roosett mittevabade klemmidega (vedruklamber) relee 34 seeria jaoks; 240V / alalisvoolu toiteallikas; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad optimaalset jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiliste lahenduste täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Roosett mittevabade klemmidega (vedruklamber) relee 34 seeria jaoks; 240V / alalisvoolu toiteallikas; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse olemasolul asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlustundeks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Finder pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. Roosett mittevabade klemmidega (vedruklamber) relee 34 seeria jaoks; 240V / alalisvoolu toiteallikas; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased tõendid. See viitab, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka maailmale.

Roosett mittevabade klemmidega (vedruklamber) relee 34 seeria jaoks; 240V / alalisvoolu toiteallikas; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid by Finder on kindel ja ressursisäästlik lahendus Juhtreleed tegijatele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne ülespanek ja järelevalve ning lai toimimispiirkond muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta kasutamata võimalust osta BaltElec soodsa hinnaga Roosett mittevabade klemmidega (vedruklamber) relee 34 seeria jaoks; 240V / alalisvoolu toiteallikas; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid ja veenduda selle 10.74 € ülimas kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Roosett mittevabade klemmidega (vedruklamber) relee 34 seeria jaoks; 240V / alalisvoolu toiteallikas; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid (93510240) kohta firmalt Finder

Hiljuti vaadatud
10,74 €
10,74 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast