Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

93020024 - Pistikupesa kruviklemmidega (koos klemmkardinaga) relee 41-seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid - Finder

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 8012823310053
93020024 - Pistikupesa kruviklemmidega (koos klemmkardinaga) relee 41-seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid - Finder - Pistikupesa kruviklemmidega (koos klemmkardinaga) relee 41-seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid - Finder - 0
EAN: 8012823310053
93020024 - Pistikupesa kruviklemmidega (koos klemmkardinaga) relee 41-seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid - Finder
17,73 €
17,73 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Pistikupesa kruviklemmidega (koos klemmkardinaga) relee 41-seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid - Finder
17,73 €
KKK ja lisateave

Pistikupesa kruviklemmidega (koos klemmkardinaga) relee 41-seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid on BaltElec superior toode, mis on ehitatud vastama tootekategooria vajadustele - Juhtreleed. Tootja Finder on tuntud oma detailitäpsuse eest osadele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis viib selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja tõhusust.

Peamised omadused Pistikupesa kruviklemmidega (koos klemmkardinaga) relee 41-seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Valmimises kasutatud algmaterjalid ja läbimõeldud konstruktsioon tagavad pika ja vastupidavuse. See võimaldab Pistikupesa kruviklemmidega (koos klemmkardinaga) relee 41-seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid kasutamist tõsistes ja intsensiivsetes tingimustes, kus iga detail on kriitiline.

Tõhusus ja tootlikkus

Pistikupesa kruviklemmidega (koos klemmkardinaga) relee 41-seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele lahendusele ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises arhitektuuris. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Pistikupesa kruviklemmidega (koos klemmkardinaga) relee 41-seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid komplekteerimisel pöörati konkreetselt märkimisväärset tähelepanu ohutusküsimustele. Ühtimine rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis pakub kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis takistavad hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

Pistikupesa kruviklemmidega (koos klemmkardinaga) relee 41-seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid on ehitatud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged juhised ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

Pistikupesa kruviklemmidega (koos klemmkardinaga) relee 41-seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid paistab silma erinevates tööstusharudes. Oma omadustele saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See hõlbustab selle väga sobivaks lahenduseks kes püüavad saavutada integreeritavate seadmete standardimist ja standardimist.

Pistikupesa kruviklemmidega (koos klemmkardinaga) relee 41-seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiasäästule ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahakulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Pistikupesa kruviklemmidega (koos klemmkardinaga) relee 41-seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Pistikupesa kruviklemmidega (koos klemmkardinaga) relee 41-seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid, saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlustundeks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Finder pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. Pistikupesa kruviklemmidega (koos klemmkardinaga) relee 41-seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See deklarerib, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka keskkonnale.

Pistikupesa kruviklemmidega (koos klemmkardinaga) relee 41-seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid by Finder on soliidne ja ressursisäästlik lahendus Juhtreleed tundjatele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne integreerimine ja ülevaatus ning lai kasutusvõimalus muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes oludes. Ära jäta soovimata võimalust osta e-pood soodsaima hinnaga Pistikupesa kruviklemmidega (koos klemmkardinaga) relee 41-seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid ja veenduda selle 17.73 € suures kvaliteedis ja turvalisuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Pistikupesa kruviklemmidega (koos klemmkardinaga) relee 41-seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid (93020024) kohta firmalt Finder

Hiljuti vaadatud
17,73 €
17,73 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast