Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

93017024 - Pistikupesa kruviklemmidega (klambriga) relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid - Finder

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 8012823123035
93017024 - Pistikupesa kruviklemmidega (klambriga) relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid - Finder - Pistikupesa kruviklemmidega (klambriga) relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid - Finder - 0
EAN: 8012823123035
93017024 - Pistikupesa kruviklemmidega (klambriga) relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid - Finder
8,10 €
8,10 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Pistikupesa kruviklemmidega (klambriga) relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid - Finder
8,10 €
KKK ja lisateave

Pistikupesa kruviklemmidega (klambriga) relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid on BaltElec esmaklassiline toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - Juhtreleed. Tootja Finder on tuntud oma pühendumuse eest elementidele ja parimatele kvaliteedistandarditele, mis viib selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja effektiivsust.

Peamised omadused Pistikupesa kruviklemmidega (klambriga) relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Loomisel kasutatud algosad ja läbimõeldud kujundus tagavad veniva ja kulutuskindluse. See võimaldab Pistikupesa kruviklemmidega (klambriga) relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid kasutamist rasketel ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

Pistikupesa kruviklemmidega (klambriga) relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab tõhustada töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Pistikupesa kruviklemmidega (klambriga) relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid välja töötamisel pöörati suurt tähelepanu ohutusküsimustele. Vastavus rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis hoiab kasutamise ohutuse iga olukorras. Toode on kaitstud täiendavate ohutussüsteemidega, mis väldivad hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

Pistikupesa kruviklemmidega (klambriga) relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid on loodud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged reeglid ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise kiireks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud ajahetkega ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

Pistikupesa kruviklemmidega (klambriga) relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Arvestades selle omadustest saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See hõlbustab selle väga sobivaks lahenduseks ettevõtetele kes eelistavad käitatavate seadmete standardimist ja standardimist.

Pistikupesa kruviklemmidega (klambriga) relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahakulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Pistikupesa kruviklemmidega (klambriga) relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Pistikupesa kruviklemmidega (klambriga) relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid, saate mitte ainult tippklassi toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Finder pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. Pistikupesa kruviklemmidega (klambriga) relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See kinnitab, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka ümbrusele.

Pistikupesa kruviklemmidega (klambriga) relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid by Finder on veatu ja praktiline lahendus Juhtreleed tundjatele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne monteerimine ja puhastus ning lai rakendusvõimalus muudavad selle parimaks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta soovimata võimalust osta veebipood atraktiivse hinnaga Pistikupesa kruviklemmidega (klambriga) relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid ja veenduda selle 8.10 € usaldusväärses kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Pistikupesa kruviklemmidega (klambriga) relee 34 seeria jaoks; 24Vdc; kaasas plastklamber; Valikud: LEDid (93017024) kohta firmalt Finder

Hiljuti vaadatud
8,10 €
8,10 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast