Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

93013240 - Pistikupesa kruviklemmidega (koos klambriga) relee 34 seeria jaoks; Võimsus 240V kõlarid; voolu lekke summutamine; kaasasolev plastklamber; Lisavõimalused: LEDid - Finder

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 8012823232157
93013240 - Pistikupesa kruviklemmidega (koos klambriga) relee 34 seeria jaoks; Võimsus 240V kõlarid; voolu lekke summutamine; kaasasolev plastklamber; Lisavõimalused: LEDid - Finder - Pistikupesa kruviklemmidega (koos klambriga) relee 34 seeria jaoks; Võimsus 240V kõlarid; voolu lekke summutamine; kaasasolev plastklamber; Lisavõimalused: LEDid - Finder - 0
EAN: 8012823232157
93013240 - Pistikupesa kruviklemmidega (koos klambriga) relee 34 seeria jaoks; Võimsus 240V kõlarid; voolu lekke summutamine; kaasasolev plastklamber; Lisavõimalused: LEDid - Finder
17,73 €
17,73 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Pistikupesa kruviklemmidega (koos klambriga) relee 34 seeria jaoks; Võimsus 240V kõlarid; voolu lekke summutamine; kaasasolev plastklamber; Lisavõimalused: LEDid - Finder
17,73 €
KKK ja lisateave

Pistikupesa kruviklemmidega (koos klambriga) relee 34 seeria jaoks; Võimsus 240V kõlarid; voolu lekke summutamine; kaasasolev plastklamber; Lisavõimalused: LEDid on BaltElec preemium toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - Juhtreleed. Tootja Finder on tuntud oma perfektsionismi eest osadele ja esmaklassilistele kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldust ja efektiivset toimimist.

Peamised omadused Pistikupesa kruviklemmidega (koos klambriga) relee 34 seeria jaoks; Võimsus 240V kõlarid; voolu lekke summutamine; kaasasolev plastklamber; Lisavõimalused: LEDid

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Koostamises kasutatud ressursid ja läbimõeldud lahendus tagavad ajalise ja kulumustaluvuse. See võimaldab Pistikupesa kruviklemmidega (koos klambriga) relee 34 seeria jaoks; Võimsus 240V kõlarid; voolu lekke summutamine; kaasasolev plastklamber; Lisavõimalused: LEDid kasutamist rasketel ja ekstensiivsetes tingimustes, kus iga detail on essentsiaalne.

Tõhusus ja tootlikkus

Pistikupesa kruviklemmidega (koos klambriga) relee 34 seeria jaoks; Võimsus 240V kõlarid; voolu lekke summutamine; kaasasolev plastklamber; Lisavõimalused: LEDid tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele lahendustele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata eesmärgist näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada tootmisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Pistikupesa kruviklemmidega (koos klambriga) relee 34 seeria jaoks; Võimsus 240V kõlarid; voolu lekke summutamine; kaasasolev plastklamber; Lisavõimalused: LEDid väljatöötamisel pöörati teravat tähelepanu turvalisuse aspektidele. Ühtimine rahvusvahelistele ja siseriiklikele ametlikele ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on varustatud täiendavate ohutussüsteemidega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

Pistikupesa kruviklemmidega (koos klambriga) relee 34 seeria jaoks; Võimsus 240V kõlarid; voolu lekke summutamine; kaasasolev plastklamber; Lisavõimalused: LEDid on loodud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged instruktsioonid ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise kiireks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalsus

Pistikupesa kruviklemmidega (koos klambriga) relee 34 seeria jaoks; Võimsus 240V kõlarid; voolu lekke summutamine; kaasasolev plastklamber; Lisavõimalused: LEDid leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele tunnustele saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle väga sobivaks lahenduseks kes otsustavad omandatavate seadmete universaalsust ja standardimist.

Pistikupesa kruviklemmidega (koos klambriga) relee 34 seeria jaoks; Võimsus 240V kõlarid; voolu lekke summutamine; kaasasolev plastklamber; Lisavõimalused: LEDid kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Pistikupesa kruviklemmidega (koos klambriga) relee 34 seeria jaoks; Võimsus 240V kõlarid; voolu lekke summutamine; kaasasolev plastklamber; Lisavõimalused: LEDid on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Pistikupesa kruviklemmidega (koos klambriga) relee 34 seeria jaoks; Võimsus 240V kõlarid; voolu lekke summutamine; kaasasolev plastklamber; Lisavõimalused: LEDid, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt igasugust tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sealhulgas kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või taastamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Finder pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. Pistikupesa kruviklemmidega (koos klambriga) relee 34 seeria jaoks; Võimsus 240V kõlarid; voolu lekke summutamine; kaasasolev plastklamber; Lisavõimalused: LEDid vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See kaasneb, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka ökoloogiale.

Pistikupesa kruviklemmidega (koos klambriga) relee 34 seeria jaoks; Võimsus 240V kõlarid; voolu lekke summutamine; kaasasolev plastklamber; Lisavõimalused: LEDid by Finder on turvaline ja mõjus lahendus Juhtreleed asjatundjatele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne seadistamine ja ülevaatus ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta kaotamata võimalust osta veebikaubamaja atraktiivse hinnaga Pistikupesa kruviklemmidega (koos klambriga) relee 34 seeria jaoks; Võimsus 240V kõlarid; voolu lekke summutamine; kaasasolev plastklamber; Lisavõimalused: LEDid ja veenduda selle 17.73 € suures kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Pistikupesa kruviklemmidega (koos klambriga) relee 34 seeria jaoks; Võimsus 240V kõlarid; voolu lekke summutamine; kaasasolev plastklamber; Lisavõimalused: LEDid (93013240) kohta firmalt Finder

Hiljuti vaadatud
17,73 €
17,73 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast