Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

93010024 - Pistikupesa kruviklemmidega (koos klambriga) relee 34 seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid - Finder

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 8012823195414
93010024 - Pistikupesa kruviklemmidega (koos klambriga) relee 34 seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid - Finder - Pistikupesa kruviklemmidega (koos klambriga) relee 34 seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid - Finder - 0
EAN: 8012823195414
93010024 - Pistikupesa kruviklemmidega (koos klambriga) relee 34 seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid - Finder
9,27 €
9,27 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Pistikupesa kruviklemmidega (koos klambriga) relee 34 seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid - Finder
9,27 €
KKK ja lisateave

Pistikupesa kruviklemmidega (koos klambriga) relee 34 seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - Juhtreleed. Tootja Finder on tuntud oma väikseimale detailile keskendumise eest elementidele ja suurepärast kvaliteedistandarditele, mis tõstab selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad stabiilsust ja effektiivsust.

Peamised omadused Pistikupesa kruviklemmidega (koos klambriga) relee 34 seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud välimus tagavad ajalise ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab Pistikupesa kruviklemmidega (koos klambriga) relee 34 seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid kasutamist rasketes ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on primaarne.

Tõhusus ja tootlikkus

Pistikupesa kruviklemmidega (koos klambriga) relee 34 seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid tagab oluline jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Pistikupesa kruviklemmidega (koos klambriga) relee 34 seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid välja töötamisel pöörati suurt tähelepanu turvaprobleemidele. Ühtimine rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse iga olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate turvasüsteemidega, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

Pistikupesa kruviklemmidega (koos klambriga) relee 34 seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid on planeeritud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged õpetused ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

Pistikupesa kruviklemmidega (koos klambriga) relee 34 seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Tänu eripäradest saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle optimaalseks variandiks kes soovivad juurutatavate seadmete universaalsust ja standardimist.

Pistikupesa kruviklemmidega (koos klambriga) relee 34 seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Pistikupesa kruviklemmidega (koos klambriga) relee 34 seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiliste lahenduste täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Pistikupesa kruviklemmidega (koos klambriga) relee 34 seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid, saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt terviklikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Finder pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. Pistikupesa kruviklemmidega (koos klambriga) relee 34 seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See väidab, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka ümbrusele.

Pistikupesa kruviklemmidega (koos klambriga) relee 34 seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid by Finder on kvaliteetne ja tõhus lahendus Juhtreleed professionaalidele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne seadistamine ja ülevaatus ning lai kasutusvõimalus muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes oludes. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta elektroonikaseadmete pood konkurentsivõimelise hinnaga Pistikupesa kruviklemmidega (koos klambriga) relee 34 seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid ja veenduda selle 9.27 € parimas kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Pistikupesa kruviklemmidega (koos klambriga) relee 34 seeria jaoks; 24V / DC toide; kaasasolev plastklamber; Valikud: LEDid (93010024) kohta firmalt Finder

Hiljuti vaadatud
9,27 €
9,27 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast