Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

83924 - PratiKa Unika sisseehitatud kast 1 lukustatud pistikupesa 103x275 - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
83924 - PratiKa Unika sisseehitatud kast 1 lukustatud pistikupesa 103x275 - Schneider Electric - PratiKa Unika sisseehitatud kast 1 lukustatud pistikupesa 103x275 - Schneider Electric - 0
83924 - PratiKa Unika sisseehitatud kast 1 lukustatud pistikupesa 103x275 - Schneider Electric
9,77 €
9,77 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
PratiKa Unika sisseehitatud kast 1 lukustatud pistikupesa 103x275 - Schneider Electric
9,77 €
KKK ja lisateave

PratiKa Unika sisseehitatud kast 1 lukustatud pistikupesa 103x275 on BaltElec preemium toode, mis on ehitatud vastama tootekategooria vajadustele - Pratika LV pistikupesad ja pistikud. Tootja Schneider Electric on tuntud oma detailitäpsuse eest üksikasjadele ja suurepärast kvaliteedistandarditele, mis teeb selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad stabiilsust ja efektiivsust.

Peamised omadused PratiKa Unika sisseehitatud kast 1 lukustatud pistikupesa 103x275

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Ehitusel kasutatud komponendid ja läbimõeldud projekteerimine tagavad ajalise ja kulutuskindluse. See võimaldab PratiKa Unika sisseehitatud kast 1 lukustatud pistikupesa 103x275 kasutamist tõsistes ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on essentsiaalne.

Tõhusus ja tootlikkus

PratiKa Unika sisseehitatud kast 1 lukustatud pistikupesa 103x275 tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja tõrgeteta toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

PratiKa Unika sisseehitatud kast 1 lukustatud pistikupesa 103x275 loomisel pöörati konkreetselt märkimisväärset tähelepanu ohutusnõuetele. Ühtivus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ametlikele ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse kõikides olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate kaitsemeetmetega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

PratiKa Unika sisseehitatud kast 1 lukustatud pistikupesa 103x275 on väljatöötatud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged juhised ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise kiireks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalne rakendatavus

PratiKa Unika sisseehitatud kast 1 lukustatud pistikupesa 103x275 on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Tänu omaseid jooni saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle kõige sobivamaks ettevõtete jaoks kes vajavad integreeritavate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

PratiKa Unika sisseehitatud kast 1 lukustatud pistikupesa 103x275 kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiasäästule ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

PratiKa Unika sisseehitatud kast 1 lukustatud pistikupesa 103x275 on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes PratiKa Unika sisseehitatud kast 1 lukustatud pistikupesa 103x275, saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning ka kasutusnõustamine ning vajaduse olemasoleval asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. PratiKa Unika sisseehitatud kast 1 lukustatud pistikupesa 103x275 vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See tähistab, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka bioloogilisele keskkonnale.

PratiKa Unika sisseehitatud kast 1 lukustatud pistikupesa 103x275 by Schneider Electric on kvaliteetne ja efektiivne lahendus Pratika LV pistikupesad ja pistikud professionaalidele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne asetamine ja ekspluateerimine ning lai otstarve muudavad selle parimaks valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta kasutamata võimalust osta elektroonikaseadmete pood soodsa hinnaga PratiKa Unika sisseehitatud kast 1 lukustatud pistikupesa 103x275 ja veenduda selle 9.77 € suures kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave PratiKa Unika sisseehitatud kast 1 lukustatud pistikupesa 103x275 (83924) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
9,77 €
9,77 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast