Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

83922 - PratiKa modulaarne alus 2 pistikupesa koos ühenduskarbiga 220x360 - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
83922 - PratiKa modulaarne alus 2 pistikupesa koos ühenduskarbiga 220x360 - Schneider Electric - PratiKa modulaarne alus 2 pistikupesa koos ühenduskarbiga 220x360 - Schneider Electric - 0
83922 - PratiKa modulaarne alus 2 pistikupesa koos ühenduskarbiga 220x360 - Schneider Electric
22,69 €
22,69 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
PratiKa modulaarne alus 2 pistikupesa koos ühenduskarbiga 220x360 - Schneider Electric
22,69 €
KKK ja lisateave

PratiKa modulaarne alus 2 pistikupesa koos ühenduskarbiga 220x360 on BaltElec eliit toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - Pratika LV pistikupesad ja pistikud. Tootja Schneider Electric on tuntud oma väikseimale detailile keskendumise eest komponentidele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja efektiivset toimimist.

Peamised omadused PratiKa modulaarne alus 2 pistikupesa koos ühenduskarbiga 220x360

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Tootmises kasutatud substsantsid ja läbimõeldud disain tagavad eluea ja kulumiskindluse. See võimaldab PratiKa modulaarne alus 2 pistikupesa koos ühenduskarbiga 220x360 kasutamist tõsistes ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on essentsiaalne.

Tõhusus ja tootlikkus

PratiKa modulaarne alus 2 pistikupesa koos ühenduskarbiga 220x360 tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele meetodile ja uuenduslikele kontseptsioonidele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

PratiKa modulaarne alus 2 pistikupesa koos ühenduskarbiga 220x360 välja arendamisel pöörati õigeaegset tähelepanu ohutusküsimustele. Ühtivus rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate kaitsemeetmetega, mis väldivad hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

PratiKa modulaarne alus 2 pistikupesa koos ühenduskarbiga 220x360 on disainitud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged õpetused ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

PratiKa modulaarne alus 2 pistikupesa koos ühenduskarbiga 220x360 omab laia levikut erinevates tööstusharudes. Kuna selle spetsifikatsioonidele saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle kõige sobivamaks ettevõtetele kes vajavad integreeritavate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

PratiKa modulaarne alus 2 pistikupesa koos ühenduskarbiga 220x360 kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

PratiKa modulaarne alus 2 pistikupesa koos ühenduskarbiga 220x360 on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes PratiKa modulaarne alus 2 pistikupesa koos ühenduskarbiga 220x360, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt igasugust tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. PratiKa modulaarne alus 2 pistikupesa koos ühenduskarbiga 220x360 vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See näitab, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka keskkonnale.

PratiKa modulaarne alus 2 pistikupesa koos ühenduskarbiga 220x360 by Schneider Electric on usaldusväärne ja kasulik lahendus Pratika LV pistikupesad ja pistikud tegijatele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne asetamine ja remont ning lai kasutusala muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta unustamata võimalust osta elektroonikakeskus soodsaimaga hinnaga PratiKa modulaarne alus 2 pistikupesa koos ühenduskarbiga 220x360 ja veenduda selle 22.69 € kõrges kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave PratiKa modulaarne alus 2 pistikupesa koos ühenduskarbiga 220x360 (83922) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
22,69 €
22,69 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast