Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

83921 - PratiKa modulaarne alus 1 pistikupesa koos ühenduskarbiga 103x360 - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
83921 - PratiKa modulaarne alus 1 pistikupesa koos ühenduskarbiga 103x360 - Schneider Electric - PratiKa modulaarne alus 1 pistikupesa koos ühenduskarbiga 103x360 - Schneider Electric - 0
83921 - PratiKa modulaarne alus 1 pistikupesa koos ühenduskarbiga 103x360 - Schneider Electric
11,80 €
11,80 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
PratiKa modulaarne alus 1 pistikupesa koos ühenduskarbiga 103x360 - Schneider Electric
11,80 €
KKK ja lisateave

PratiKa modulaarne alus 1 pistikupesa koos ühenduskarbiga 103x360 on BaltElec eliit toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - Pratika LV pistikupesad ja pistikud. Tootja Schneider Electric on tuntud oma hoolsa jälgimise eest osadele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis viib selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja efektiivset toimimist.

Peamised omadused PratiKa modulaarne alus 1 pistikupesa koos ühenduskarbiga 103x360

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Tehases kasutatud komponendid ja läbimõeldud arhitektuur tagavad pikaajalise ja kulumustaluvuse. See võimaldab PratiKa modulaarne alus 1 pistikupesa koos ühenduskarbiga 103x360 kasutamist rasketes ja radikaalsetes tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

PratiKa modulaarne alus 1 pistikupesa koos ühenduskarbiga 103x360 tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja efektiivset toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

PratiKa modulaarne alus 1 pistikupesa koos ühenduskarbiga 103x360 välja töötamisel pöörati konkreetselt märkimisväärset tähelepanu ohutusstandarditele. Kooskõlastatus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis kindlustab kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on varustatud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemidega, mis hoiavad ära hädaolukordi ja vähendavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

PratiKa modulaarne alus 1 pistikupesa koos ühenduskarbiga 103x360 on väljatöötatud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged instruktsioonid ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kriitiline piiratud perioodiga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

PratiKa modulaarne alus 1 pistikupesa koos ühenduskarbiga 103x360 leiab erinevates tööstusharudes. Oma tunnustele saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle ideaalseks ettevõtetele kes otsivad kasutuses olevate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

PratiKa modulaarne alus 1 pistikupesa koos ühenduskarbiga 103x360 kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

PratiKa modulaarne alus 1 pistikupesa koos ühenduskarbiga 103x360 on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes PratiKa modulaarne alus 1 pistikupesa koos ühenduskarbiga 103x360, saate mitte ainult väärtuslikku toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. PratiKa modulaarne alus 1 pistikupesa koos ühenduskarbiga 103x360 vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See kinnitab, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka ümbrusele.

PratiKa modulaarne alus 1 pistikupesa koos ühenduskarbiga 103x360 by Schneider Electric on turvaline ja efektiivne lahendus Pratika LV pistikupesad ja pistikud spetsialistidele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne ülespanek ja kontroll ning lai toimimispiirkond muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta loobumata võimalust osta elektroonikaseadmete pood hea hinnaga PratiKa modulaarne alus 1 pistikupesa koos ühenduskarbiga 103x360 ja veenduda selle 11.80 € kõrges kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave PratiKa modulaarne alus 1 pistikupesa koos ühenduskarbiga 103x360 (83921) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
11,80 €
11,80 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast