Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

83920 - PratiKa - seinakast 1 lukustatava pistikupesa jaoks koos väljalöögiga - 103x250mm - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 3303430839200
83920 - PratiKa - seinakast 1 lukustatava pistikupesa jaoks koos väljalöögiga - 103x250mm - Schneider Electric - PratiKa - seinakast 1 lukustatava pistikupesa jaoks koos väljalöögiga - 103x250mm - Schneider Electric - 0
EAN: 3303430839200
83920 - PratiKa - seinakast 1 lukustatava pistikupesa jaoks koos väljalöögiga - 103x250mm - Schneider Electric
13,78 €
13,78 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
PratiKa - seinakast 1 lukustatava pistikupesa jaoks koos väljalöögiga - 103x250mm - Schneider Electric
13,78 €
KKK ja lisateave

PratiKa - seinakast 1 lukustatava pistikupesa jaoks koos väljalöögiga - 103x250mm on BaltElec eliit toode, mis on projekteeritud vastama tootekategooria vajadustele - Pratika LV pistikupesad ja pistikud. Tootja Schneider Electric on tuntud oma detailitäpsuse eest komponentidele ja esmaklassilistele kvaliteedistandarditele, mis tõstab selle tooted ideaalseks otsuste hulgas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused PratiKa - seinakast 1 lukustatava pistikupesa jaoks koos väljalöögiga - 103x250mm

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise spetsiifilisi nõudeid. Valmistamises kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud konstruktsioon tagavad veniva ja kulumustaluvuse. See võimaldab PratiKa - seinakast 1 lukustatava pistikupesa jaoks koos väljalöögiga - 103x250mm kasutamist tõsistes ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

PratiKa - seinakast 1 lukustatava pistikupesa jaoks koos väljalöögiga - 103x250mm tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele meetodile ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

PratiKa - seinakast 1 lukustatava pistikupesa jaoks koos väljalöögiga - 103x250mm välja töötamisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu turvaküsimustele. Kooskõla rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on heaks kiidetud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate ohutussüsteemidega, mis ennetavad hädaolukordi ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse praktilisus

PratiKa - seinakast 1 lukustatava pistikupesa jaoks koos väljalöögiga - 103x250mm on tehtud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged määrused ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud perioodiga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalsus

PratiKa - seinakast 1 lukustatava pistikupesa jaoks koos väljalöögiga - 103x250mm on levinud erinevates tööstusharudes. Arvestades tunnustele saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle soodsaks ettevõtete jaoks kes otsustavad rakendatavate seadmete universaalsust ja standardimist.

PratiKa - seinakast 1 lukustatava pistikupesa jaoks koos väljalöögiga - 103x250mm kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

PratiKa - seinakast 1 lukustatava pistikupesa jaoks koos väljalöögiga - 103x250mm on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes PratiKa - seinakast 1 lukustatava pistikupesa jaoks koos väljalöögiga - 103x250mm, saate mitte ainult väärtuslikku toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning ka kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. PratiKa - seinakast 1 lukustatava pistikupesa jaoks koos väljalöögiga - 103x250mm vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See osutab, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

PratiKa - seinakast 1 lukustatava pistikupesa jaoks koos väljalöögiga - 103x250mm by Schneider Electric on tõhus ja tõhus lahendus Pratika LV pistikupesad ja pistikud tundjatele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne paigutamine ja remont ning lai teeninduspiirkond muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta kasutamata võimalust osta elektroonikaseadmete pood hea hinnaga PratiKa - seinakast 1 lukustatava pistikupesa jaoks koos väljalöögiga - 103x250mm ja veenduda selle 13.78 € paremas kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave PratiKa - seinakast 1 lukustatava pistikupesa jaoks koos väljalöögiga - 103x250mm (83920) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
13,78 €
13,78 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast