Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

83160 - 83160 - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
83160 - 83160 - Schneider Electric - 83160 - Schneider Electric - 0
83160 - 83160 - Schneider Electric
37,66 €
37,66 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
83160 - Schneider Electric
37,66 €
KKK ja lisateave

83160 on BaltElec parim toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - Pratika LV pistikupesad ja pistikud. Tootja Schneider Electric on tuntud oma perfektsionismi eest komponentidele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldust ja töökust.

Peamised omadused 83160

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Tootmises kasutatud substraadid ja läbimõeldud vormilahendus tagavad püsiva ja kulumiskindluse. See võimaldab 83160 kasutamist äärmuslikes ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

83160 tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

83160 välja mõtlemisel pöörati hoolikat tähelepanu ohutusstandarditele. Vastavus rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis kindlustab ohutuse kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on varustatud ja kaitstud täiendavate kaitsemehhanismide, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

83160 on tehtud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged suunised ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

83160 kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse omadustest saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle väga sobivaks ettevõtetele kes otsustavad juurutatavate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

83160 kasutamise eelised

Majandus

Toode tagab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

83160 on varustatud arenenud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes 83160, saate mitte ainult suurepärast toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. 83160 vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See näitab, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka maailmale.

83160 by Schneider Electric on tõestatud ja praktiline lahendus Pratika LV pistikupesad ja pistikud tundjatele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne integreerimine ja teenindus ning lai otstarve muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta märkamata võimalust osta veebipood soodsaimaga hinnaga 83160 ja veenduda selle 37.66 € ülimalt heas kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave 83160 (83160) kohta firmalt Schneider Electric

  • Millised on 83160 peamised tugipunktid?

    Toote esmaste kasu hõlmavad selle märkimisväärset efektiivsust, kestvat eluea ning vastavust tänapäevastele usaldusväärsuse- ja normatiividele. Seade paistab silma ka lihtsa kasutamise hõlpsuse ja teenindamise vaatenurgast.

  • Millised on toote mehaanilised omadused?

    Tootmistehnilised näitajad võivad tüüpide kaupa muutuma, kuid põhitähelepanu pööratakse Pratika LV pistikupesad ja pistikud toimingutele, võimsusele, elektrienergiale ja mõõtmetele. Täpsema ülevaate saamiseks tutvuge toote mehaanilised dokumentatsiooni või informatsiooni poole.

  • Milliste toimingutega saab 83160 läbi viia?

    Toode saab edukalt saavutada selliste ülesannetega nagu Pratika LV pistikupesad ja pistikud-ülesanded. See seade sobib ideaalselt põhjuseks sellistes segmentides nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstussektorid.

  • Millised omadusjooned teevad unikaalseks instrumenti analoogidest?

    83160 firmalt Schneider Electric paistab turuliidrite grupis tänu suure koostekvaliteedile, kaasaegsete tööstuslahenduste arendamisele ja vastavusele eesmärgipärastele Euroopa määrustele. See teeb sellest vastupidava omadusega valiku eksperttasemeliseks kasutamiseks.

  • Mis on 83160 kulu ja kas hinnaalennused on võimalikud?

    Rahaline väärtus on 37.66 €. Meie veebipoes korraldatakse regulaarselt turundusaktsioone, mistõttu on võimalik selle kauba puhul saada hinnalõiget. Liitu meie uudiskiri, et olla kursis kõigi soodushindadega.

  • Kas 83160-le kehtib kvaliteedigaranti?

    Jah, toote valmistaja annab tootele vastutuse garantii. Garantii tingimused võivad tingida erisusi sõltuvalt brändist ja täpsemast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiikaardiga või küsida ühendust meie klienditeenindusega, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub 83160 kohalesaatmine?

    Pakume erinevaid kohaletoimetamise vorme, sealhulgas kulleriga saatmist ja kauba vastuandmist meie kauplusest. Tarne tingimused ja maksumus sõltuvad teie regioonist ja valitud kauba omandamise vormist.

  • Kuidas korrektselt hooldada 83160?

    Töötamisperioodi pikendamiseks on eluline perioodiliselt läbi viia spetsialiseeritud hooldus. Pidades kinni valmistaja ettekirjutusi seadme hooldamiseks ja sooritage vajalikke ennetavaid toiminguid ajaliselt.

  • Kas 83160 on kohane integreerida olemasolevasse tehnoloogiasse?

    Jah, moodul on kiiresti integreeritav olemasolevatesse võrgustikesse tänu oma ühildumisele erinevate sideprotokollide ja Pratika LV pistikupesad ja pistikud klassidega. See teeb sellise lihtsa lahenduse tootmisüksuste arendamiseks ja täiendamiseks.

  • Kui olevalt sobib 83160 teiste Schneider Electric mehhanismidega?

    Mehhanism on välja töötatud täpset ühilduvust märgates koos teiste Schneider Electric komponentidega ja komponentidega, mis kindlustab kogu süsteemi efektiivse integreerimise ja töötamise. Sama tootja mehhanismide kasutamine lihtsustab ka remondi ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
37,66 €
37,66 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast