Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

82271 - 82271 - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
82271 - 82271 - Schneider Electric - 82271 - Schneider Electric - 0
82271 - 82271 - Schneider Electric
21,80 €
21,80 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
82271 - Schneider Electric
21,80 €
KKK ja lisateave

82271 on BaltElec eliit toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - Pratika LV pistikupesad ja pistikud. Tootja Schneider Electric on tuntud oma detailiarmastuse eest detailidele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks otsuste hulgas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldusväärsust ja kasutegurit.

Peamised omadused 82271

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise spetsiifilisi nõudeid. Tootmises kasutatud ressursid ja läbimõeldud arhitektuur tagavad korraliku ja kulumisresistentsuse. See võimaldab 82271 kasutamist rasketes ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on tähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

82271 tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

82271 väljatöötamisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu turvaprobleemidele. Ühilduvus rahvusvahelistele ja riikidevahelistele ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis kindlustab kasutamise ohutuse välja arvatud ükskõik millises olukorras. Toode on kaitstud täiendavate ohutussüsteemidega, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavus

82271 on formuleeritud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged juhised ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

82271 kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Arvestades selle tunnustele saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See hõlbustab selle optimaalseks ettevõtete valikuks kes planeerivad kasutatavate seadmete tüübikinnitust ja standardimist.

82271 kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

82271 on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes 82271, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. 82271 vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See osutab, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka elukeskkonnale.

82271 by Schneider Electric on kvaliteetne ja tulus lahendus Pratika LV pistikupesad ja pistikud tundjatele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne seadistamine ja teenindus ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle parimaks valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta vältimatta võimalust osta BaltElec taskukohase hinnaga 82271 ja veenduda selle 21.80 € garanteeritud kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave 82271 (82271) kohta firmalt Schneider Electric

  • Millised on 82271 peamised eelised?

    Toote tähendusrikkad tugipunktid hõlmavad selle parimat töövõimet, võimendatud kasutusiga ning vastavust nüüdisaegsetele julgeoleku- ja kvaliteetnormidele. Seade paistab silma ka arusaadava töötlemise ja hooldamise lihtsuse aspektist.

  • Millised on toote inseneri omaduste?

    Mehaanilised tunnused võivad klassides erinevalt varieeruda, kuid peamine rõhk pööratakse Pratika LV pistikupesad ja pistikud rakendustele, efektiivsusele, toitepinge ja dimensioonidele. Täpsema info saamiseks konsulteerige toote spetsifikatsioonid dokumentatsiooni või kirjelduse esitlust.

  • Milliste ülesannete tüüpidega saab 82271 saavutada?

    Toode saab edukalt ellu viia selliste toimingutega nagu Pratika LV pistikupesad ja pistikud-ülesanded. See seade sobib ideaalselt põhjuseks sellistes teenindusvaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstuslikud protsessid.

  • Millised omadused muudavad erinevaks toodet asendustest?

    82271 firmalt Schneider Electric torkab silma võistlejatega grupis tänu ülivõrdes koostekvaliteedile, kaasaegsete innovatsioonide teostamisele ja vastavusele tõsistele Euroopa normidele. See teeb sellest kindla valiku kõrgekvaliteetseks kasutamiseks.

  • Mis on 82271 turuhind ja kas hinnasoodustused on võimalikud?

    Kogukulu on 21.80 €. Meie e-kaubanduses korraldatakse regulaarselt reklaamipakkumisi, mistõttu on võimalik selle kaupadega puhul saada hinnasoodust. Telli meie uudisinfo, et olla kursis kõigi hinnasoodustustega.

  • Kas 82271-le kehtib garantii?

    Jah, valmistaja ettevõte annab tootele garantii. Kvaliteedigaranti tingimused võivad erineda sõltuvalt kaubamärgist ja täpsustatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedidokumendiga või võtta ühendust meie klienditeeninduse tiimiga, et saada konkreetsust teavet.

  • Kuidas toimub 82271 jõudmine?

    Pakume paljusid kohaletoimetamise vorme, sealhulgas kulleriga toomist ja kauba omaksvõttu meie kaubanduspunktist. Edastamise tingimused ja maksumus on tingitud teie elukoha ja valitud kauba omandamise meetodist.

  • Kuidas õigesti hooldada 82271?

    Töötamisperioodi pikendamiseks on väga tähtis pidevalt läbi viia instrumentaalne hooldus. Seadke esikohale tootefirma soovitusi seadme hooldamise protsessiks ja teostage vajalikke ennetavaid meetmeid õigel ajal.

  • Kas 82271 on võimalik integreerida olemasolevasse süsteemi?

    Jah, seade on sujuvalt integreeritav olemasolevatesse komplektidesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja Pratika LV pistikupesad ja pistikud normidega. See teeb sellise kompleksse lahenduse protsesside parandamiseks ja kasvuks.

  • Kui täpselt sobib 82271 teiste Schneider Electric vidinatega?

    Toode on välja töötatud täielikku ühilduvust silmas pidades koos teiste Schneider Electric komponentidega ja seadmete osadega, mis võimaldab kogu süsteemi tõhusa integreerimise ja töötamise. Sama tootja toodete kasutamine parandab ka kontrolli ja võtmeid.

Hiljuti vaadatud
21,80 €
21,80 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast