Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

82270 - 82270 - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
82270 - 82270 - Schneider Electric - 82270 - Schneider Electric - 0
82270 - 82270 - Schneider Electric
37,23 €
37,23 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
82270 - Schneider Electric
37,23 €
KKK ja lisateave

82270 on BaltElec esmaklassiline toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - Pratika LV pistikupesad ja pistikud. Tootja Schneider Electric on tuntud oma detailiarmastuse eest peensustele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja produktiivsust.

Peamised omadused 82270

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Valmistamises kasutatud algosad ja läbimõeldud projekteerimine tagavad kestva ja kulumiskindluse. See võimaldab 82270 kasutamist äärmuslikes ja intsensiivsetes tingimustes, kus iga detail on tarvilik.

Tõhusus ja tootlikkus

82270 tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

82270 projekteerimisel pöörati teravat tähelepanu turvaprobleemidele. Sobivus rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on tõendatud ja kinnitatud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on varustatud ja kaitstud täiendavate kaitsesüsteemide, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

82270 on disainitud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged käskkirjad ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

82270 leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Tänu tunnustest saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle ideaalseks valikuks kes tahavad käitatavate seadmete universaalsust ja standardimist.

82270 kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

82270 on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiliste lahenduste täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes 82270, saate mitte ainult väärtuslikku toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse olemasoleval asendamise või remonttööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. 82270 vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased tõendid. See viitab, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

82270 by Schneider Electric on tõhus ja tulus lahendus Pratika LV pistikupesad ja pistikud spetsialistidele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne installeerimine ja teenindus ning lai rakendusvõimalus muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta hüljamata võimalust osta interneti kauplus soodsaima hinnaga 82270 ja veenduda selle 37.23 € garanteeritud kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave 82270 (82270) kohta firmalt Schneider Electric

  • Millised on 82270 peamised eelised?

    Toote valitsevad toetused hõlmavad selle kvaliteetset tõhusust, pikendatud eluea ning vastavust aktuaalsetele ohutuse ja kvaliteedistandarditele. Seade on erinev ka lihtsa kasutamise käepärasuse ja hoolduse arvestades.

  • Millised on toote tehnoloogilised tunnused?

    Tehniliste näitajad võivad versioonide kaupa kõrvale kalduda, kuid põhitähelepanu pööratakse Pratika LV pistikupesad ja pistikud tunnustele, jõule, elektrilise pinge ja suurustele. Täpsema informatsiooni saamiseks vaadake toote tehniliste dokumentatsiooni või kirjelduse avaldust.

  • Milliste funktsioonidega saab 82270 toime tulla?

    Toode saab edukalt saavutada selliste tööülesannetega nagu Pratika LV pistikupesad ja pistikud-ülesanded. See seade sobib ideaalselt põhjuseks sellistes valdkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstuslikud protsessid.

  • Millised aspektid muudavad erinevaks artiklit sarnastest toodetest?

    82270 firmalt Schneider Electric paistab silma vastaste raames tänu ülikõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete uuenduste integreerimisele ja vastavusele kohustuslikele Euroopa määrustele. See teeb sellest kindla kvaliteediga valiku kõrgekvaliteetseks kasutamiseks.

  • Mis on 82270 hind ja kas sooduspakkumised on võimalikud?

    Hind on 37.23 €. Meie internetipoes korraldatakse regulaarselt reklaamiaktsioone, mistõttu on võimalik selle eseme puhul saada diskontot. Lisa tellimus meie uudisinfo, et olla kursis kõigi sooduspakkumistega.

  • Kas 82270-le kehtib kaitse?

    Jah, varustustootja annab tootele garantiiaja. Kaitsegarantii tingimused võivad tingida erisusi sõltuvalt kaubamärgist ja määratlevast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedidokumendiga või leida ühendust meie kliendisuhetega, et saada täpset teavet.

  • Kuidas toimub 82270 kättetoimetamine?

    Pakume laialdasi kohaletoimetamise teid, sealhulgas kulleriga kättetoimetamist ja kauba vastuandmist meie kaubanduspunktist. Kättetoimetamise tingimused ja maksumus tuleneb teie elukohast ja soovitava kauba omandamise variandist.

  • Kuidas õigeaegselt hooldada 82270?

    Tööea pikendamiseks on tarvilik perioodiliselt läbi viia mehhaaniline hooldus. Pidage kinni tootja soovitusi seadme hoolduse läbiviimiseks ja viige lõpule vajalikke ennetavaid toiminguid ettemääratud ajavahemikul.

  • Kas 82270 on antud integreerida olemasolevasse seadmesse?

    Jah, instrument on hõlpsasti integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma saatmisele erinevate sideprotokollide ja Pratika LV pistikupesad ja pistikud parameetritega. See teeb sellest sobiva lahenduse tootmisprotsesside arendamiseks ja kasvuks.

  • Kui sobivalt sobib 82270 teiste Schneider Electric komponentidega?

    Komplekt on välja töötatud toimetulekut ühilduvust mõeldes koos teiste Schneider Electric lahendustega ja elementidega, mis loob kogu süsteemi efektiivse integreerimise ja kindluse. Sama tootja lahenduste kasutamine võimaldab ka uuendust ja uuendustöid.

Hiljuti vaadatud
37,23 €
37,23 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast