Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

82268 - 82268 - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
82268 - 82268 - Schneider Electric - 82268 - Schneider Electric - 0
82268 - 82268 - Schneider Electric
52,23 €
52,23 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
82268 - Schneider Electric
52,23 €
KKK ja lisateave

82268 on BaltElec ülim toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - Pratika LV pistikupesad ja pistikud. Tootja Schneider Electric on tuntud oma täpsuse eest üksikasjadele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja töökust.

Peamised omadused 82268

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Valmistamises kasutatud ressursid ja läbimõeldud välimus tagavad veniva ja kuluvusvastupidavuse. See võimaldab 82268 kasutamist rasket ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on eluliselt.

Tõhusus ja tootlikkus

82268 tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

82268 välja töötamisel pöörati hoolikat tähelepanu turvalisuse teemadele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

82268 on tehtud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged reeglid ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kriitiline piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

82268 on levinud erinevates tööstusharudes. Arvestades selle spetsifikatsioonidele saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle soodsaks lahenduseks ettevõtetele kes planeerivad juurutatavate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

82268 kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiasäästule ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

82268 on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes 82268, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt terviklikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. 82268 vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See osutab, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka maailmale.

82268 by Schneider Electric on soliidne ja efektiivne lahendus Pratika LV pistikupesad ja pistikud praktikutele. Kõrged seadme- omadused, lihtne ülespanek ja ülevaatus ning lai toimimispiirkond muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta märkamata võimalust osta BaltElec soodsa hinnaga 82268 ja veenduda selle 52.23 € parimas kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave 82268 (82268) kohta firmalt Schneider Electric

  • Millised on 82268 peamised tugisambad?

    Toote valitsevad positiivsed aspektid hõlmavad selle tipptasemel efektiivsuse, venitatud elueaks ning vastavust kaasaegsetele usaldusväärsuse- ja kvaliteedistandarditele. Seade on eriline ka lihtsa kasutamise hõlpsuse ja hooldamise lihtsuse arvestades.

  • Millised on toote mehaanilised näitajad?

    Seadme näitajad võivad seeriati eristuma, kuid keskne rõhk pööratakse Pratika LV pistikupesad ja pistikud funktsioonidele, jõudlusele, elektrivõrgule ja suurustele. Täpsema selgituse saamiseks kontrollige toote tehnilise dokumentatsiooni või dokumendi poole.

  • Milliste tööülesannete tüüpidega saab 82268 hakkama?

    Toode saab edukalt saavutada selliste rollidega nagu Pratika LV pistikupesad ja pistikud-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutusalaks sellistes piirkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised protsessid.

  • Millised erilised tunnused teevad eriliseks seadet konkurentidest?

    82268 firmalt Schneider Electric eristub võistlejate ringis tänu silmapaistvale koostekvaliteedile, kaasaegsete tööstuslahenduste teostamisele ja vastavusele eesmärgipärastele Euroopa kohustustele. See teeb sellest usaldusväärse valiku kõrgekvaliteetseks kasutamiseks.

  • Mis on 82268 väärtus ja kas hinnasoodustused on võimalikud?

    Rahaline väärtus on 52.23 €. Meie internetipoes korraldatakse regulaarselt reklaamipakkumisi, mistõttu on võimalik selle eseme puhul saada allahindlust. Telli end meie meiliseade, et olla kursis kõigi soodusdiilidega.

  • Kas 82268-le kehtib kvaliteedigaranti?

    Jah, tootja annab tootele tagatise. Vastutuse garanti tingimused võivad erineda sõltuvalt kaubatoote margist ja täpsest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiilepinguga või ühendust otsida ühendust meie klientide toega, et saada täpset teavet.

  • Kuidas toimub 82268 tarne?

    Pakume mitmesuguseid kohaletoimetamise meetodeid, sealhulgas kullerivedu ja kauba vastuvõtmist meie ladu. Edastamise tingimused ja maksumus tuleneb teie kohast ja soovitava kauba omandamise variandist.

  • Kuidas korrektselt hooldada 82268?

    Tööea pikendamiseks on eluline pidevalt läbi viia spetsialiseeritud hooldus. Järgides tootefirma juhendit seadme hooldamiseks ja sooritage vajalikke ennetavaid meetmeid õigel ajal.

  • Kas 82268 on sobiv integreerida olemasolevasse süsteemi?

    Jah, aparaat on lihtsalt integreeritav olemasolevatesse lahendustesse tänu oma ühildumisele erinevate sideprotokollide ja Pratika LV pistikupesad ja pistikud näitajatega. See teeb siis mugava lahenduse tootmisüksuste koosolekuteks ja ühildamiseks.

  • Kui piisavalt sobib 82268 teiste Schneider Electric vidinatega?

    Aparaat on välja töötatud täpset ühilduvust märgates koos teiste Schneider Electric lahendustega ja elementidega, mis loob kogu süsteemi hädavajaliku integreerimise ja turvalisuse. Sama tootja komplektide kasutamine kiirendab ka teenindust ja korrastamist.

Hiljuti vaadatud
52,23 €
52,23 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast