Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

82265 - 82265 - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
82265 - 82265 - Schneider Electric - 82265 - Schneider Electric - 0
82265 - 82265 - Schneider Electric
21,35 €
21,35 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
82265 - Schneider Electric
21,35 €
KKK ja lisateave

82265 on BaltElec preemium toode, mis on ehitatud vastama tootekategooria vajadustele - Pratika LV pistikupesad ja pistikud. Tootja Schneider Electric on tuntud oma hoolsa jälgimise eest detailidele ja kõrgeima kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldusväärsust ja efektiivsust.

Peamised omadused 82265

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Tootmises kasutatud substsantsid ja läbimõeldud kujundus tagavad pika ja kulumisresistentsuse. See võimaldab 82265 kasutamist komplitseeritud ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

82265 tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab tõhustada töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

82265 loomisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu turvaprobleemidele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on tõendatud ja kinnitatud sertifikaatidega, mis pakub kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on disainitud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemide, mis takistavad ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

82265 on kujundatud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged instruktsioonid ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalne rakendatavus

82265 paistab silma erinevates tööstusharudes. Arvestades selle omadustele saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See võimaldab selle kõige sobivamaks ettevõtete jaoks kes tahavad kasutuses olevate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

82265 kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energiakasutuse tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

82265 on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes 82265, saate mitte ainult suurepärast toodet, vaid ka tootjalt terviklikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. 82265 vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased tõendid. See kaasneb, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka elukeskkonnale.

82265 by Schneider Electric on usaldusväärne ja ressursisäästlik lahendus Pratika LV pistikupesad ja pistikud tegijatele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne korraldamine ja ülevaatus ning lai tööulatus muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes projektides. Ära jäta märkamata võimalust osta elektroonikapood soodsa hinnaga 82265 ja veenduda selle 21.35 € ülimas kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave 82265 (82265) kohta firmalt Schneider Electric

  • Millised on 82265 peamised plussid?

    Toote kaalukad eelarvamused hõlmavad selle kõrget saavutust, võimendatud funktsionaalsuse ning vastavust tipptasemel turvameetmete- ja kvaliteedi nõuetele. Seade on märkimisväärne ka lihtsasti kasutatava kasutamise hõlpsuse ja hoolduse võrdluses.

  • Millised on toote tehniliste spetsifikatsioonid?

    Tehnilised omaduste võivad mudelist sõltuvalt eristuma, kuid oluline rõhk pööratakse Pratika LV pistikupesad ja pistikud tunnustele, energiatarbele, elektrilise potentsiaali ja dimensioonidele. Täpsema täpsema kirjelduse saamiseks vaadake toote inseneri dokumentatsiooni või kirjelduse poole.

  • Milliste tööülesannete tüüpidega saab 82265 lahendab?

    Toode saab edukalt toime tulla selliste ülesannete nagu Pratika LV pistikupesad ja pistikud-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutamiseks sellistes piirkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised operatsioonid.

  • Millised omadusjooned eristavad eksponenti asendustest?

    82265 firmalt Schneider Electric eristub vastasleeri ringis tänu kõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete tööriistade arendamisele ja vastavusele kohustuslikele Euroopa seadustele. See teeb sellest vastupidava kvaliteediga valiku kõrgekvaliteetseks kasutamiseks.

  • Mis on 82265 väärtus ja kas soodustused on võimalikud?

    Turuhind on 21.35 €. Meie veebikaubamajas korraldatakse regulaarselt reklaamikampaaniaid, mistõttu on võimalik selle eseme puhul saada allahindlust. Telli meie uudisleht, et olla kursis kõigi soodushindudega.

  • Kas 82265-le kehtib garantiitingimus?

    Jah, tehnikatootja annab tootele vastutuse garantii. Tagatise tingimused võivad tingida erisusi sõltuvalt kaubaväärtusest ja kõnealuse mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedidokumendiga või konsulteerida ühendust meie teenindustoega, et saada põhjalikumat teavet.

  • Kuidas toimub 82265 tarne?

    Pakume rohkeid kohaletoimetamise lahendusi, sealhulgas kulleriga kohaletoimetamist ja kauba omaksvõttu meie poest. Saadetise tingimused ja maksumus on tingitud teie elukoha ja valitud kauba saamise vormist.

  • Kuidas nõuete kohaselt hooldada 82265?

    Töötamisperioodi pikendamiseks on eluline pidevalt läbi viia seadme hooldus. Pidades kinni tootja soovitusi seadme hooldamiseks ja viige ellu vajalikke ennetustööd ettemääratud ajavahemikul.

  • Kas 82265 on suuteline integreerida olemasolevasse keskonda?

    Jah, instrument on mugavalt integreeritav olemasolevatesse raamistikesse tänu oma integratsioonivõimele erinevate sideprotokollide ja Pratika LV pistikupesad ja pistikud parameetritega. See teeb sellise lihtsa lahenduse tootmisliinide arendamiseks ja kohandamiseks.

  • Kui suurepäraselt sobib 82265 teiste Schneider Electric toodetega?

    Kaup on välja töötatud toimetulekut ühilduvust eeldades koos teiste Schneider Electric toodete ja sektori osadega, mis kinnitab kogu süsteemi efektiivse integreerimise ja kindluse. Sama tootja võimaluste kasutamine võimaldab ka hooldust ja kohandamist.

Hiljuti vaadatud
21,35 €
21,35 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast