Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

82264 - 82264 - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
82264 - 82264 - Schneider Electric - 82264 - Schneider Electric - 0
82264 - 82264 - Schneider Electric
46,77 €
46,77 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
82264 - Schneider Electric
46,77 €
KKK ja lisateave

82264 on BaltElec parim toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - Pratika LV pistikupesad ja pistikud. Tootja Schneider Electric on tuntud oma täpsuse eest detailidele ja suurepärast kvaliteedistandarditele, mis tõstab selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused 82264

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Loomisel kasutatud materjalid ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad eluea ja kuluvusvastupidavuse. See võimaldab 82264 kasutamist töötingimustes ja äärmuslikes tingimustes, kus iga detail on primaarne.

Tõhusus ja tootlikkus

82264 tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada tootmisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

82264 väljatöötamisel pöörati teravat tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Kooskõla rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on heaks kiidetud sertifikaatidega, mis kindlustab kasutamise ohutuse välja arvatud ükskõik millises olukorras. Toode on kaitstud täiendavate kaitsesüsteemidega, mis takistavad hädaolukordi ja alandavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

82264 on disainitud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged manualid ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

82264 on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse tunnustele saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle optimaalseks lahenduseks ettevõtetele kes otsivad rakendatavate seadmete standardimist ja standardimist.

82264 kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energiakasutuse tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

82264 on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes 82264, saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. 82264 vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnastandarditele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See tähendab, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka ökosüsteemile.

82264 by Schneider Electric on veatu ja toimiv lahendus Pratika LV pistikupesad ja pistikud meistritele. Kõrged seadme- omadused, lihtne integreerimine ja hooldus ning lai tööulatus muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta kasutamata võimalust osta elektroonikakeskus soodsaimaga hinnaga 82264 ja veenduda selle 46.77 € usaldusväärses kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave 82264 (82264) kohta firmalt Schneider Electric

  • Millised on 82264 peamised voorused?

    Toote kaalukad tugipunktid hõlmavad selle parimat efektiivsust, kestvat kasutusiga ning vastavust uusimatele ohutuse ja normatiividele. Seade tõuseb esile ka sõbraliku kasutamise käepärasuse ja hooldamise arvestades.

  • Millised on toote tehnilised tunnused?

    Tehnoloogilised spetsifikatsioonid võivad klassides kõrvale kalduda, kuid peamine rõhk pööratakse Pratika LV pistikupesad ja pistikud võimekusele, energiakasutusele, pingelisele koormusele ja gabariitidele. Täpsema detailide saamiseks otsige toote inseneri dokumentatsiooni või tutvustuse vastu.

  • Milliste tööülesannetega saab 82264 ellu viia?

    Toode saab edukalt toime tulla selliste funktsioonidega nagu Pratika LV pistikupesad ja pistikud-ülesanded. See seade sobib ideaalselt põhjuseks sellistes tööaladel nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised tööprotsessid.

  • Millised iseloomujooned eraldavad objekti võrdlevatest mudelitest?

    82264 firmalt Schneider Electric eristub konkurentide raames tänu tippklassi koostekvaliteedile, kaasaegsete arenduste rakendusele ja vastavusele täituvatele Euroopa normidele. See teeb sellest kindlustatud valiku kõrgetasemeliseks kasutamiseks.

  • Mis on 82264 rahaline väärtus ja kas hinnasoodustused on võimalikud?

    Rahaline väärtus on 46.77 €. Meie e-platvormil korraldatakse regulaarselt turundusüritusi, mistõttu on võimalik selle kaupade puhul saada hinnaalandust. Telli end meie teadete leht, et olla kursis kõigi sooduspakkumiste variantidega.

  • Kas 82264-le kehtib garantiitingimus?

    Jah, valmistaja ettevõte annab tootele garantiiaja. Garantiiaja tingimused võivad erineda sõltuvalt kaubatoote margist ja määratlevast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedikaardiga või saada ühendust meie klienditeenindusega, et saada detailsemat teavet.

  • Kuidas toimub 82264 kättetoimetamine?

    Pakume laialdasi kohaletoimetamise mooduseid, sealhulgas kullerivedu ja kauba omaksvõttu meie ladu. Jõudmise tingimused ja maksumus kajastavad teie elukohast ja välja valitud kauba omandamise süsteemist.

  • Kuidas korralikult hooldada 82264?

    Töötamisperioodi pikendamiseks on nõutav korduvasti läbi viia instrumentaalne hooldus. Järgige hoolikalt tootmisettevõtte soovitusi seadme hoolduseks ja viige läbi vajalikke profülaktikat ajaliselt.

  • Kas 82264 suudab integreerida olemasolevasse seadmesse?

    Jah, aparaat on sujuvalt integreeritav olemasolevatesse seadmetesse tänu oma kohtuvusele erinevate sideprotokollide ja Pratika LV pistikupesad ja pistikud normidega. See teeb sellest tõhusa lahenduse tootmisliinide arendamiseks ja kasvatamiseks.

  • Kui kuidas sobib 82264 teiste Schneider Electric üksustega?

    Kaup on välja töötatud täielikku ühilduvust arvestuses koos teiste Schneider Electric aparaatidega ja lisaosadega, mis kindlustab kogu süsteemi efektiivse integreerimise ja kontrollitavuse. Sama tootja komponentide kasutamine kergendab ka kontrolli ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
46,77 €
46,77 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast