Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

82252 - 82252 - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
82252 - 82252 - Schneider Electric - 82252 - Schneider Electric - 0
82252 - 82252 - Schneider Electric
12,74 €
12,74 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
82252 - Schneider Electric
12,74 €
KKK ja lisateave

82252 on BaltElec superior toode, mis on projekteeritud vastama tootekategooria vajadustele - Pratika LV pistikupesad ja pistikud. Tootja Schneider Electric on tuntud oma detailitäpsuse eest pisidetailidele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldusväärsust ja produktiivsust.

Peamised omadused 82252

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Tootmises kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud välimus tagavad kestva ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab 82252 kasutamist raskeid ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on primaarne.

Tõhusus ja tootlikkus

82252 tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

82252 välja mõtlemisel pöörati konkreetselt märkimisväärset tähelepanu turvaküsimustele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on tõendatud ja kinnitatud sertifikaatidega, mis säilitab kasutamise ohutuse välja arvatud ükskõik millises olukorras. Toode on disainitud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse otstarbekus

82252 on arendatud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged reeglid ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

82252 paistab silma erinevates tööstusharudes. Oma omadustele saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle soodsaks lahenduseks kes eelistavad kasutuses olevate seadmete universaalsust ja standardimist.

82252 kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

82252 on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad optimaalset jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes 82252, saate mitte ainult väärtuslikku toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse olemasoleval asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. 82252 vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See kaasneb, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka elukeskkonnale.

82252 by Schneider Electric on veatu ja tõhus lahendus Pratika LV pistikupesad ja pistikud asjatundjatele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne integreerimine ja järelevalve ning lai kasutusala muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta vältimatta võimalust osta online-pood taskukohase hinnaga 82252 ja veenduda selle 12.74 € ülimas kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave 82252 (82252) kohta firmalt Schneider Electric

  • Millised on 82252 peamised plussid?

    Toote esmaste positiivsed küljed hõlmavad selle suurt töövõimet, võimendatud teenindusaega ning vastavust tipptasemel julgeoleku- ja kvaliteedi eeskirjadele. Seade on eriline ka lihtsustatud kasutamise hõlpsuse ja hooldamise läbi.

  • Millised on toote mehaanilised iseloomustused?

    Tehnoloogilised näitajad võivad mudeliti muutuma, kuid suunatud tähelepanu pööratakse Pratika LV pistikupesad ja pistikud funktsioonidele, mahutavusele, pingetegurile ja füüsilistele mõõtmetele. Täpsema selgituse saamiseks otsige toote tehnoloogia dokumentatsiooni või analüüsi vastu.

  • Milliste kohustustega saab 82252 läbi viia?

    Toode saab edukalt suudab selliste toimingutega nagu Pratika LV pistikupesad ja pistikud-ülesanded. See seade sobib ideaalselt rakendamiseks sellistes sektorites nagu tootmine, automatiseerimine ja muud majandusprotsessid.

  • Millised iseloomulikud omadused tõstavad esile seadet teistest toodetest?

    82252 firmalt Schneider Electric torkab silma võistlejatega kategoorias tänu esmaklassilisele koostekvaliteedile, kaasaegsete tööriistade rakendusele ja vastavusele kontrollitud Euroopa nõuetele. See teeb sellest vastupidava omadusega valiku kõrgekvaliteetseks kasutamiseks.

  • Mis on 82252 rahaline väärtus ja kas soodustused on võimalikud?

    Hinnatase on 12.74 €. Meie veebipoes korraldatakse regulaarselt reklaamipakkumisi, mistõttu on võimalik selle toodete puhul saada soodushinnet. Käi registreerimisel meie infokiri, et olla kursis kõigi allahindlustega.

  • Kas 82252-le kehtib garantii?

    Jah, tootja annab tootele kvaliteedi tagatise. Kaitse tingimused võivad kõikuda sõltuvalt kaubamärgist ja määratlevast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiikaardiga või leida kontakti ühendust meie teenindustoega, et saada täpset teavet.

  • Kuidas toimub 82252 üleandmine?

    Pakume paljusid kohaletoimetamise vorme, sealhulgas kohaletoomist ja kauba vastu saamist meie kaubanduspunktist. Jõudmise tingimused ja maksumus sõltuvad teie tsoonist ja valitu kauba omandamise viisist.

  • Kuidas korralikult hooldada 82252?

    Kasutusaja pikendamiseks on essentsiaalne korduvasti läbi viia seadme hooldus. Vastavalt valmistaja eeskirju seadme hooldamiseks ja korraldage vajalikke ennetustööd õigeaegselt.

  • Kas 82252 on sobiv integreerida olemasolevasse süsteemi?

    Jah, masin on sujuvalt integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma ühilduvusele erinevate sideprotokollide ja Pratika LV pistikupesad ja pistikud standarditega. See teeb siis kompleksse lahenduse tootmisüksuste koosolekuteks ja juurdepääsuks.

  • Kui suurepäraselt sobib 82252 teiste Schneider Electric vidinatega?

    Toode on välja töötatud ühtset ühilduvust peegeldades koos teiste Schneider Electric mehhanismidega ja seadmete osadega, mis annab kogu süsteemi mugava integreerimise ja korrektuse. Sama tootja mehhanismide kasutamine kehtestab ka jälgimist ja uuendustöid.

Hiljuti vaadatud
12,74 €
12,74 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast