Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

82224 - 82224 - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
82224 - 82224 - Schneider Electric - 82224 - Schneider Electric - 0
82224 - 82224 - Schneider Electric
15,89 €
15,89 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
82224 - Schneider Electric
15,89 €
KKK ja lisateave

82224 on BaltElec tipptasemel toode, mis on ehitatud vastama tootekategooria vajadustele - Pratika LV pistikupesad ja pistikud. Tootja Schneider Electric on tuntud oma hoolsa jälgimise eest väikestele asjadele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused 82224

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise spetsiifilisi nõudeid. Ehitusel kasutatud algmaterjalid ja läbimõeldud lahendus tagavad ajalise ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab 82224 kasutamist tõsistes ja kriitilistes tingimustes, kus iga detail on eluliselt.

Tõhusus ja tootlikkus

82224 tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja tõrgeteta toimimist, mis aitab tõhustada töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

82224 loomisel pöörati teravat tähelepanu turvalisuse aspektidele. Ühilduvus rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis pakub kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate kaitsesüsteemidega, mis väldivad hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

82224 on väljatöötatud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged suunised ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

82224 leiab erinevates tööstusharudes. Oma omaseid jooni saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle täiuslikuks ettevõtetele kes planeerivad juurutatavate seadmete universaalsust ja standardimist.

82224 kasutamise eelised

Majandus

Toode tagab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiakasutuse tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

82224 on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiliste lahenduste täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes 82224, saate mitte ainult tipptasemel toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse olemasoleval asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. 82224 vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See tähendab, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka ökoloogiale.

82224 by Schneider Electric on tõestatud ja võimas lahendus Pratika LV pistikupesad ja pistikud praktikutele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne seadistamine ja korraldus ning lai kasutusala muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta soovimata võimalust osta veebipood soodsa hinnaga 82224 ja veenduda selle 15.89 € usaldusväärses kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave 82224 (82224) kohta firmalt Schneider Electric

  • Millised on 82224 peamised eelarvamused?

    Toote tähendusrikkad eelised hõlmavad selle märkimisväärset toimimist, pikka teenindusaega ning vastavust kaasaegsetele julgeoleku- ja kvaliteedi eeskirjadele. Seade tõuseb esile ka lihtsasti kasutatava töötamise ja tehnilise teenindamise vaatenurgast.

  • Millised on toote tehniliste spetsifikatsioonid?

    Tootmistehnilised iseloomustused võivad tüübit sõltuvalt diferentseeruma, kuid peamine fookus pööratakse Pratika LV pistikupesad ja pistikud rakendustele, energiakasutusele, toiteallika pinge ja gabariitidele. Täpsema selgituse saamiseks otsige toote tootmistehnilised dokumentatsiooni või andmestiku sisu.

  • Milliste ülesannete saab 82224 ellu viia?

    Toode saab edukalt suudab selliste ülesannetega nagu Pratika LV pistikupesad ja pistikud-ülesanded. See seade sobib ideaalselt põhjuseks sellistes teenindusvaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised tööprotsessid.

  • Millised iseloomulikud omadused iseloomustavad objekti analoogidest?

    82224 firmalt Schneider Electric toob esile paralleelsete rühmas tänu silmapaistvale koostekvaliteedile, kaasaegsete uuenduste juurutamisele ja vastavusele rangetele Euroopa kriteeriumitele. See teeb sellest stabiilse valiku professionaalse kvaliteediga kasutamiseks.

  • Mis on 82224 hindumus ja kas allahindlused on võimalikud?

    Maksumus on 15.89 €. Meie e-kaubamajas korraldatakse regulaarselt eripakkumisi, mistõttu on võimalik selle kaupadega puhul saada hinnaalandust. Pane ennast kirja meie meiliteavitus, et olla kursis kõigi sooduspakkumistega.

  • Kas 82224-le kehtib garantiiaeg?

    Jah, varustustootja annab tootele vastutuse garantii. Kvaliteedi garantii tingimused võivad tingida erisusi sõltuvalt kaubamärgist ja määratletud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kaupade garantiikaardiga või ühendust võtta ühendust meie klientide toega, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub 82224 kättetoimetamine?

    Pakume mitmeid kohaletoimetamise viisid, sealhulgas kulleriga kättetoimetamist ja kauba vastuvõtmist meie pood. Kohalevedamise tingimused ja maksumus on seotud teie asukoha ja eelistatud kauba omandamise süsteemist.

  • Kuidas asjakohaselt hooldada 82224?

    Tööea pikendamiseks on oluline regulaarselt läbi viia spetsialiseeritud hooldus. Pidage kinni valmistajafirma juhendit seadme hooldamiseks ja korraldage vajalikke ennetavaid toiminguid ettemääratud ajavahemikul.

  • Kas 82224 võib integreerida olemasolevasse seadmesse?

    Jah, instrument on kiiresti integreeritav olemasolevatesse keskondadesse tänu oma integratsioonivõimele erinevate sideprotokollide ja Pratika LV pistikupesad ja pistikud eeskirjadega. See teeb sellest kasuliku lahenduse tehnoloogiliste kasutuselevõtmiseks ja suurendamiseks.

  • Kui täpselt sobib 82224 teiste Schneider Electric üksustega?

    Toodang on välja töötatud täpset ühilduvust eeldades koos teiste Schneider Electric lahendustega ja komponentidega, mis võimaldab kogu süsteemi efektiivse integreerimise ja kindluse. Sama tootja võimaluste kasutamine kergendab ka teenindust ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
15,89 €
15,89 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast