Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

82221 - 82221 - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
82221 - 82221 - Schneider Electric - 82221 - Schneider Electric - 0
82221 - 82221 - Schneider Electric
18,49 €
18,49 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
82221 - Schneider Electric
18,49 €
KKK ja lisateave

82221 on BaltElec preemium toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - Pratika LV pistikupesad ja pistikud. Tootja Schneider Electric on tuntud oma pühendumuse eest pisidetailidele ja kõrgeima kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja toimivust.

Peamised omadused 82221

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikes tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Ehitusel kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud projekteerimine tagavad ajalise ja kuluvusvastupidavuse. See võimaldab 82221 kasutamist rasketes ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on primaarne.

Tõhusus ja tootlikkus

82221 tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

82221 välja töötamisel pöörati suurendatud tähelepanu ohutusküsimustele. Sobivus rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis kindlustab kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on varustatud ja kaitstud täiendavate kaitsemehhanismide, mis väldivad hädaolukordi ja alandavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

82221 on arendatud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged määrused ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise probleemivabaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

82221 on levinud erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle tunnustele saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See hõlbustab selle väga sobivaks otsuseks kes püüavad saavutada integreeritavate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

82221 kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

82221 on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes 82221, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning ka kasutusnõustamine ning vajaduse olemasolul asendamise või remonttööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. 82221 vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See viitab, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka maailmale.

82221 by Schneider Electric on kindel ja ressursisäästlik lahendus Pratika LV pistikupesad ja pistikud tegijatele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne monteerimine ja järelevalve ning lai kasutusvõimalus muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta interneti kauplus väärtusliku hinnaga 82221 ja veenduda selle 18.49 € parimas kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave 82221 (82221) kohta firmalt Schneider Electric

  • Millised on 82221 peamised tugipunktid?

    Toote tähendusrikkad positiivsed küljed hõlmavad selle kõrget toimimist, kauakestvat elueaks ning vastavust moodsa kaitsemeetmete ja kvaliteedi eeskirjadele. Seade on erinev ka lihtsasti kasutatava hooldamise ja teenindamise seisukohast.

  • Millised on toote tehnoloogia näitajad?

    Mehaanilised faktorid võivad versioonide kaupa muutuma, kuid suunatud tähelepanu pööratakse Pratika LV pistikupesad ja pistikud tunnustele, tootlikkusele, pingetegurile ja geomeetrilistele suurustele. Täpsema andmed saamiseks konsulteerige toote tehnilise dokumentatsiooni või analüüsi juure.

  • Milliste ülesannetega saab 82221 jagab?

    Toode saab edukalt toime tulla selliste rollidega nagu Pratika LV pistikupesad ja pistikud-ülesanded. See seade sobib ideaalselt juurutamiseks sellistes tööaladel nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööprotsessid.

  • Millised aspektid tõstavad esile toodet võrdlevatest mudelitest?

    82221 firmalt Schneider Electric torkab silma võistlejatega hulgas tänu kvaliteetsele koostekvaliteedile, kaasaegsete innovatsioonide teostamisele ja vastavusele kontrollitud Euroopa normidele. See teeb sellest stabiilse valiku ametialaseks kasutamiseks.

  • Mis on 82221 kuluarve ja kas hinnasoodustused on võimalikud?

    Kulud on 18.49 €. Meie internetikaubamajas korraldatakse regulaarselt reklaamiprognoose, mistõttu on võimalik selle kaubaga puhul saada hinnalangust. Liitu meie uudisleht, et olla kursis kõigi sooduspakkumistega.

  • Kas 82221-le kehtib tagatis?

    Jah, tehnikatootja annab tootele tagatise võimaluse. Kvaliteedi garantii tingimused võivad võimalik olla erinevad sõltuvalt kaubatoote margist ja kõnealuse mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedikaardiga või konsulteerida ühendust meie klienditoe teenusega, et saada asjalikku teavet.

  • Kuidas toimub 82221 kohalesaatmine?

    Pakume erinevaid kohaletoimetamise lahendusi, sealhulgas kulleriga kohaletoimetus ja kauba läbivaatamist meie pood. Transpordi tingimused ja maksumus on määratud teie kohast ja soovitava kauba omastamise protseduurist.

  • Kuidas tõhusalt hooldada 82221?

    Kasutamisperioodi pikendamiseks on ülitähtis perioodiliselt läbi viia tehniline hooldus. Vastavalt valmistusettevõtte ettekirjutusi seadme hoolduseks ja sooritage vajalikke ennetustööd ajaliselt.

  • Kas 82221 on antud integreerida olemasolevasse keskonda?

    Jah, mehhanism on hõlpsasti integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma kompleksivõimele erinevate sideprotokollide ja Pratika LV pistikupesad ja pistikud parameetritega. See teeb siis tõhusa lahenduse tootmisliinide täiustamiseks ja kasvatamiseks.

  • Kui täpselt sobib 82221 teiste Schneider Electric seadmetega?

    Toodang on välja töötatud ühtset ühilduvust märgates koos teiste Schneider Electric komponentidega ja elementidega, mis kindlustab kogu süsteemi tõhusa integreerimise ja usaldusväärsuse. Sama tootja aparaatide kasutamine kergendab ka parandamise ja kasutust.

Hiljuti vaadatud
18,49 €
18,49 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast