Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

82220 - 82220 - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
82220 - 82220 - Schneider Electric - 82220 - Schneider Electric - 0
82220 - 82220 - Schneider Electric
16,60 €
16,60 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
82220 - Schneider Electric
16,60 €
KKK ja lisateave

82220 on BaltElec eliit toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - Pratika LV pistikupesad ja pistikud. Tootja Schneider Electric on tuntud oma täpsuse eest detailidele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja efektiivset toimimist.

Peamised omadused 82220

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikes tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Tootmises kasutatud algosad ja läbimõeldud vormilahendus tagavad kestva ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab 82220 kasutamist ekstreemsetes ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on primaarne.

Tõhusus ja tootlikkus

82220 tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele kontseptsioonidele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

82220 välja töötamisel pöörati spetsiifilist tähelepanu turvaprobleemidele. Vastav rahvusvahelistele ja siseriiklikele ametlikele ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis tagab kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on kaitstud täiendavate kaitsesüsteemide, mis hoiavad ära hädaolukordi ja vähendavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

82220 on ehitatud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged õpetused ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise kiireks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalsus

82220 leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele spetsifikatsioonidele saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle ideaalseks otsuseks kes tahavad omandatavate seadmete standardimist ja standardimist.

82220 kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

82220 on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiliste lahenduste täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes 82220, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. 82220 vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See väidab, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka bioloogilisele keskkonnale.

82220 by Schneider Electric on soliidne ja ressursisäästlik lahendus Pratika LV pistikupesad ja pistikud tundjatele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne installeerimine ja hooldus ning lai rakendusala muudavad selle täiuslikuks valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta märkamata võimalust osta elektroonikaseadmete pood soodsaimaga hinnaga 82220 ja veenduda selle 16.60 € suures kvaliteedis ja turvalisuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave 82220 (82220) kohta firmalt Schneider Electric

  • Millised on 82220 peamised voorused?

    Toote olulised positiivsed küljed hõlmavad selle märkimisväärset mõjusust, püsivat kasutamisaega ning vastavust tipptasemel kaitsemeetmete- ja kvaliteedistandarditele. Seade erineb ka lihtsasti kasutatava hooldamise ja hooldamise arvestades.

  • Millised on toote tootmistehnilised faktorid?

    Seadme iseloomustused võivad klassides muutuda, kuid keskendumine pööratakse Pratika LV pistikupesad ja pistikud funktsionaalsusele, energiakasutusele, elektrienergiale ja gabariitidele. Täpsema informatsiooni saamiseks tutvuge toote tehnika dokumentatsiooni või dokumendi juure.

  • Milliste rollidega saab 82220 saavutada?

    Toode saab edukalt toime tulla selliste funktsioonidega nagu Pratika LV pistikupesad ja pistikud-ülesanded. See seade sobib ideaalselt tööks sellistes tööstusharudes nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised protsessid.

  • Millised eripärad tõstavad esile seadet teistest toodetest?

    82220 firmalt Schneider Electric tõuseb esile konkurentide piirkonnas tänu ülikõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete tööstuslahenduste rakendusele ja vastavusele tõsistele Euroopa kriteeriumitele. See teeb sellest vastupidava valiku ametialaseks kasutamiseks.

  • Mis on 82220 hind ja kas diskontod on võimalikud?

    Hinnaseis on 16.60 €. Meie veebimüügikeskuses korraldatakse regulaarselt kampaaniaid, mistõttu on võimalik selle kaupadega puhul saada hinnaalandust. Lisa tellimus meie meilide nimekiri, et olla kursis kõigi eripakkumistega.

  • Kas 82220-le kehtib garantiiaeg?

    Jah, varustaja annab tootele garantii. Garantiitingimuste tingimused võivad varieeruda sõltuvalt kaubamärgiloost ja erilisest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiilepinguga või pöörduda ühendust meie klientide toega, et saada asjalikku teavet.

  • Kuidas toimub 82220 edastamine?

    Pakume mitmekülgseid kohaletoimetamise teid, sealhulgas kulleriga saatmist ja kauba vastu võtmist meie kaubanduspunktist. Kohalevedamise tingimused ja maksumus muutuvad teie regioonist ja valituks osutunud kauba omastamise meetodist.

  • Kuidas õigeaegselt hooldada 82220?

    Tööea pikendamiseks on eluline perioodiliselt läbi viia instrumentaalne hooldus. Teostades vastavalt tootmisettevõtte eeskirju seadme käsitlemiseks ja sooritage vajalikke ennetust õigeaegselt.

  • Kas 82220 on antud integreerida olemasolevasse keskonda?

    Jah, aparaat on mugavalt integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma integratsioonivõimele erinevate sideprotokollide ja Pratika LV pistikupesad ja pistikud viisidega. See teeb neist efektiivse lahenduse tootmisliini kasutuselevõtmiseks ja täiendamiseks.

  • Kui piisavalt sobib 82220 teiste Schneider Electric üksustega?

    Seade on välja töötatud toimetulekut ühilduvust silmas pidades koos teiste Schneider Electric lahendustega ja seadmete osadega, mis kinnitab kogu süsteemi kiire integreerimise ja kontrollitavuse. Sama tootja võimaluste kasutamine soodustab ka parandamise ja remonti.

Hiljuti vaadatud
16,60 €
16,60 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast