Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

82218 - 82218 - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
82218 - 82218 - Schneider Electric - 82218 - Schneider Electric - 0
82218 - 82218 - Schneider Electric
19,98 €
19,98 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
82218 - Schneider Electric
19,98 €
KKK ja lisateave

82218 on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - Pratika LV pistikupesad ja pistikud. Tootja Schneider Electric on tuntud oma detailitäpsuse eest osadele ja kõrgetele kvaliteedistandarditele, mis teeb selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja toimivust.

Peamised omadused 82218

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise spetsiifilisi nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud substraadid ja läbimõeldud kujundus tagavad eluea ja kulutuskindluse. See võimaldab 82218 kasutamist rasket ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

82218 tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele kontseptsioonidele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

82218 arendamisel pöörati hoolikat tähelepanu turvalisuse teemadele. Vastav rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis hoiab kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on varustatud ja kaitstud täiendavate ohutusseadmetega, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja vähendavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse praktilisus

82218 on arendatud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged määrused ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

82218 on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Kuna selle iseärasustele saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle täiuslikuks variandiks kes otsivad käitatavate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

82218 kasutamise eelised

Majandus

Toode tagab oluliselt minimeerida kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

82218 on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes 82218, saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse olemasoleval asendamise või taastamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlustundeks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. 82218 vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See tähendab, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka bioloogilisele keskkonnale.

82218 by Schneider Electric on soliidne ja võimas lahendus Pratika LV pistikupesad ja pistikud ekspertidele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne paigaldamine ja ekspluateerimine ning lai rakendusala muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes oludes. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta elektroonikapood atraktiivse hinnaga 82218 ja veenduda selle 19.98 € parimas kvaliteedis ja turvalisuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave 82218 (82218) kohta firmalt Schneider Electric

  • Millised on 82218 peamised tugisambad?

    Toote olulised positiivsed aspektid hõlmavad selle kvaliteetset mõjusust, pikemat eluepikkust ning vastavust tänapäevastele ohutuse ja kvaliteetnormidele. Seade on eriline ka kergesti kasutatava hoolduse hõlbustamise ja remondi mõttes.

  • Millised on toote tootmistehnilised spetsifikatsioonid?

    Tehnika parameetrid võivad seeriati muutuda, kuid peamine fookus pööratakse Pratika LV pistikupesad ja pistikud võimekusele, võimsusele, elektrivoolule ja ruumilistele parameetritele. Täpsema info saamiseks konsulteerige toote tehnoloogia dokumentatsiooni või kirjelduse kohta.

  • Milliste eesmärkidega saab 82218 ellu viia?

    Toode saab edukalt suudab selliste toimingutega nagu Pratika LV pistikupesad ja pistikud-ülesanded. See seade sobib ideaalselt paigaldamiseks sellistes piirkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusoperatsioonid.

  • Millised eripärad teevad eriliseks seadet asendusmudelitest?

    82218 firmalt Schneider Electric paistab silma turuliidrite segmendis tänu suurepärasele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiate kasutamisele ja vastavusele kontrollitud Euroopa standarditele. See teeb sellest stabiilse valiku tööpõhiseks kasutamiseks.

  • Mis on 82218 turuhind ja kas allahindlused on võimalikud?

    Turuhind on 19.98 €. Meie veebimüügikeskuses korraldatakse regulaarselt reklaamiprognoose, mistõttu on võimalik selle kauba puhul saada soodustust. Liitu meie teadete leht, et olla kursis kõigi soodushindadega.

  • Kas 82218-le kehtib vastutuse garantii?

    Jah, kaubatootja annab tootele vastutuse garantii. Garantii tingimused võivad varieeruda sõltuvalt brändinimest ja kõnealuse mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiilepinguga või küsida ühendust meie klienditoega, et saada spetsiifilisemat teavet.

  • Kuidas toimub 82218 üleandmine?

    Pakume erinevaid kohaletoimetamise mooduseid, sealhulgas kulleriga saatmist ja kauba läbivaatamist meie kaubanduspunktist. Tarne tingimused ja maksumus on seotud teie elukohast ja kõige sobivama kauba käesoleku metoodikast.

  • Kuidas nõuete kohaselt hooldada 82218?

    Kasutusaja pikendamiseks on väga tähtis järjepidevalt läbi viia tehnoloogiline hooldus. Seadke esikohale valmistusettevõtte ettekirjutusi seadme hoolduseks ja sooritage vajalikke ennetavaid meetmeid õigeaegselt.

  • Kas 82218 on suuteline integreerida olemasolevasse võrgustikku?

    Jah, masin on vaevata integreeritav olemasolevatesse platvormidesse tänu oma kompleksivõimele erinevate sideprotokollide ja Pratika LV pistikupesad ja pistikud spetsiifikatsioonidega. See teeb nimetatud sobiva lahenduse tootmisüksuste moderniseerimiseks ja juurdepääsuks.

  • Kui suurepäraselt sobib 82218 teiste Schneider Electric komponentidega?

    Mehhanism on välja töötatud täielikku ühilduvust tähenduses koos teiste Schneider Electric üksustega ja sektori osadega, mis kinnitab kogu süsteemi kiire integreerimise ja töötamise. Sama tootja aparaatide kasutamine kehtestab ka kontrolli ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
19,98 €
19,98 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast