Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

82214 - 82214 - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
82214 - 82214 - Schneider Electric - 82214 - Schneider Electric - 0
82214 - 82214 - Schneider Electric
16,32 €
16,32 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
82214 - Schneider Electric
16,32 €
KKK ja lisateave

82214 on BaltElec preemium toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - Pratika LV pistikupesad ja pistikud. Tootja Schneider Electric on tuntud oma detailiarmastuse eest väikestele asjadele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldusväärsust ja töökust.

Peamised omadused 82214

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriellides tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Tootmises kasutatud substraadid ja läbimõeldud planeerimine tagavad ajalise ja kulutuskindluse. See võimaldab 82214 kasutamist rasket ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on eluliselt.

Tõhusus ja tootlikkus

82214 tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

82214 välja mõtlemisel pöörati teravat tähelepanu turvalisuse teemadele. Vastavus rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis kindlustab ohutuse kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate ohutussüsteemidega, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse otstarbekus

82214 on disainitud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged määrused ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud ajahetkega ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

82214 on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Arvestades eripäradest saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle täiuslikuks otsuseks kes vajavad integreeritavate seadmete tüübikinnitust ja standardimist.

82214 kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

82214 on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes 82214, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse olemasolul asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. 82214 vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased garantiid. See väidab, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka bioloogilisele keskkonnale.

82214 by Schneider Electric on tõestatud ja võimas lahendus Pratika LV pistikupesad ja pistikud ekspertidele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne paigutamine ja ülevaatus ning lai toimimispiirkond muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta loobumata võimalust osta elektroonikapood taskukohase hinnaga 82214 ja veenduda selle 16.32 € parandatud kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave 82214 (82214) kohta firmalt Schneider Electric

  • Millised on 82214 peamised plussid?

    Toote tugevad voorused hõlmavad selle märkimisväärset optimaalsust, kauakestvat eluea ning vastavust tänapäevastele kaitsemeetmete ja kvaliteetnormidele. Seade tõuseb esile ka kergesti kasutatava hooldamise ja hooldamise lihtsuse aspektist.

  • Millised on toote tehnoloogia tunnused?

    Tehnoloogia omaduste võivad mudeliti muutuda, kuid peamine rõhk pööratakse Pratika LV pistikupesad ja pistikud toimingutele, võimekusele, elektrienergiale ja ruumilistele parameetritele. Täpsema täpsema kirjelduse saamiseks kontrollige toote tehnika dokumentatsiooni või esituse poole.

  • Milliste rollidega saab 82214 toime tulla?

    Toode saab edukalt ellu viia selliste rollidega nagu Pratika LV pistikupesad ja pistikud-ülesanded. See seade sobib ideaalselt elluviimiseks sellistes tööstusharudes nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusprotsessid.

  • Millised iseloomulikud omadused iseloomustavad eksponaati võrdlevatest mudelitest?

    82214 firmalt Schneider Electric tõuseb esile teis(t)e tootjate piirkonnas tänu ülivõrdes koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiate teostamisele ja vastavusele tõsistele Euroopa reeglitele. See teeb sellest pikaajalise valiku tööprotsessi põhjalikuks kasutamiseks.

  • Mis on 82214 hindumus ja kas hinnasoodustused on võimalikud?

    Hinnatase on 16.32 €. Meie veebikaubamajas korraldatakse regulaarselt reklaamiaktsioone, mistõttu on võimalik selle kaupadega puhul saada hinnalangust. Pane kirja meie meiliseade, et olla kursis kõigi sooduspakkumistega.

  • Kas 82214-le kehtib kaitse?

    Jah, valmistaja ettevõte annab tootele tagatise. Vastutuse garanti tingimused võivad kõikuda sõltuvalt kaubamärgist ja määratletud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda toote garantiikaardiga või võtta ühendust meie kliendikontaktiga, et saada detailsemat teavet.

  • Kuidas toimub 82214 üleandmine?

    Pakume rohkeid kohaletoimetamise viisid, sealhulgas kulleriga kohaletoimetamist ja kauba vastuandmist meie ladu. Saate tingimused ja maksumus on seotud teie tsoonist ja valitud kauba kättesaamise süsteemist.

  • Kuidas õigeaegselt hooldada 82214?

    Kasutusaja pikendamiseks on essentsiaalne perioodiliselt läbi viia tehnoloogiline hooldus. Järgige tootefirma juhiseid seadme hooldamiseks ja korraldage vajalikke ennetavaid meetmeid ajaliselt.

  • Kas 82214 on kohane integreerida olemasolevasse tehnoloogiasse?

    Jah, komplekt on mugavalt integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma sobilikkusele erinevate sideprotokollide ja Pratika LV pistikupesad ja pistikud kategooriatega. See teeb nimetatud kasuliku lahenduse tootmisliinide täiustamiseks ja laiendamiseks.

  • Kui korralikult sobib 82214 teiste Schneider Electric seadmetega?

    Aparaat on välja töötatud täielikku ühilduvust arvestades koos teiste Schneider Electric komponentidega ja lisaosadega, mis kindlustab kogu süsteemi sujuva integreerimise ja usaldusväärsuse. Sama tootja komponentide kasutamine aitab ka hoolduse ja remonti.

Hiljuti vaadatud
16,32 €
16,32 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast