Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

82206 - 82206 - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
82206 - 82206 - Schneider Electric - 82206 - Schneider Electric - 0
82206 - 82206 - Schneider Electric
10,89 €
10,89 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
82206 - Schneider Electric
10,89 €
KKK ja lisateave

82206 on BaltElec eliit toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - Pratika LV pistikupesad ja pistikud. Tootja Schneider Electric on tuntud oma väikseimale detailile keskendumise eest pisiasjadele ja kõrgetele kvaliteedistandarditele, mis tõstab selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja efektiivset toimimist.

Peamised omadused 82206

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikes tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud ainet ja läbimõeldud kujundus tagavad korraliku ja vastupidavuse. See võimaldab 82206 kasutamist rasketes ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

82206 tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele kontseptsioonidele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada tootmisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

82206 loomisel pöörati hoolikat tähelepanu ohutusküsimustele. Sobivus rahvusvahelistele ja riikidevahelistele ohutusstandarditele on sertifitseeritud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on varustatud täiendavate kaitsemeetmetega, mis hoiavad ära hädaolukordi ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavus

82206 on tehtud nii, et selle asetamine ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged käskkirjad ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

82206 leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle tunnustest saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle soodsaks lahenduseks kes otsustavad kasutatavate seadmete ühtsust ja standardimist.

82206 kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahakulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

82206 on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes 82206, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse olemasoleval asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlustundeks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. 82206 vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See tähendab, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka elukeskkonnale.

82206 by Schneider Electric on usaldusväärne ja ressursisäästlik lahendus Pratika LV pistikupesad ja pistikud spetsialistidele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne seadistamine ja puhastus ning lai teeninduspiirkond muudavad selle täiuslikuks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta loobumata võimalust osta BaltElec hea hinnaga 82206 ja veenduda selle 10.89 € kõrges kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave 82206 (82206) kohta firmalt Schneider Electric

  • Millised on 82206 peamised positiivsed küljed?

    Toote olulised plussid hõlmavad selle ülimat mõjusust, pikka teenindusiga ning vastavust praegustele kindlus- ja kvaliteedi normidele. Seade tõuseb esile ka kergesti kasutatava kasutamise käepärasuse ja hooldustööde vaatenurgast.

  • Millised on toote tehnika indeksid?

    Tehnilised kirjeldused võivad erinevates mudelites diferentseeruma, kuid fookus pööratakse Pratika LV pistikupesad ja pistikud võimalustele, võimsusele, elektrivõrgule ja suurustele. Täpsema kirjelduse saamiseks pöörduge toote tehnilise dokumentatsiooni või dokumendi poole.

  • Milliste funktsioonidega saab 82206 jagab?

    Toode saab edukalt toime selliste rollidega nagu Pratika LV pistikupesad ja pistikud-ülesanded. See seade sobib ideaalselt põhjuseks sellistes teenindusvaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud majandusprotsessid.

  • Millised omadusjooned iseloomustavad artiklit alternatiividest?

    82206 firmalt Schneider Electric tõuseb silma paralleelsete piirkonnas tänu tippklassi koostekvaliteedile, kaasaegsete meetodite kasutussevõtmisele ja vastavusele kontrollitud Euroopa eeskirjadele. See teeb sellest usaldusväärse kvaliteediga valiku professionaalse kvaliteediga kasutamiseks.

  • Mis on 82206 kulu ja kas hinnalangused on võimalikud?

    Kogukulu on 10.89 €. Meie e-poes korraldatakse regulaarselt reklaamiprognoose, mistõttu on võimalik selle kaubaga puhul saada diskontot. Registreeru meie infokiri, et olla kursis kõigi soodushindadega.

  • Kas 82206-le kehtib garantiitingimus?

    Jah, tehnikatootja annab tootele toote garantii. Kaitsegarantii tingimused võivad mitmesugused olla sõltuvalt kaubaliigist ja määratlevast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiilepinguga või küsida ühendust meie klienditoega, et saada asjalikku teavet.

  • Kuidas toimub 82206 kohalesaatmine?

    Pakume mitmeid kohaletoimetamise meetodeid, sealhulgas kohaletoomist ja kauba omaksvõttu meie ettevõttest. Kättetoimetamise tingimused ja maksumus erinevad teie tsoonist ja väljavalitud kauba omandamise protseduurist.

  • Kuidas õiguspäraselt hooldada 82206?

    Töötamisperioodi pikendamiseks on eluline järjepidevalt läbi viia toote hooldus. Teostades vastavalt valmistajafirma nõudmisi seadme korraldamiseks ja sooritage vajalikke ennetustöid õigeaegselt.

  • Kas 82206 on kohane integreerida olemasolevasse raamistikku?

    Jah, seade on hõlpsasti integreeritav olemasolevatesse lahendustesse tänu oma ühildumisele erinevate sideprotokollide ja Pratika LV pistikupesad ja pistikud viisidega. See teeb sellise efektiivse lahenduse sektori koosolekuteks ja juurdepääsuks.

  • Kui hästi sobib 82206 teiste Schneider Electric vidinatega?

    Seade on välja töötatud täielikku ühilduvust silmas pidades koos teiste Schneider Electric komplektidega ja seadmete osadega, mis annab kogu süsteemi tõhusa integreerimise ja töötamise. Sama tootja võimaluste kasutamine võimaldab ka hooldust ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
10,89 €
10,89 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast