Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

82076 - PratiKa - lukustatud pistikupesa - 16A - 2P - 230Vac - IP65 - paneel - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
82076 - PratiKa - lukustatud pistikupesa - 16A - 2P - 230Vac - IP65 - paneel - Schneider Electric - PratiKa - lukustatud pistikupesa - 16A - 2P - 230Vac - IP65 - paneel - Schneider Electric - 0
82076 - PratiKa - lukustatud pistikupesa - 16A - 2P - 230Vac - IP65 - paneel - Schneider Electric
147,26 €
147,26 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
PratiKa - lukustatud pistikupesa - 16A - 2P - 230Vac - IP65 - paneel - Schneider Electric
147,26 €
KKK ja lisateave

PratiKa - lukustatud pistikupesa - 16A - 2P - 230Vac - IP65 - paneel on BaltElec ülim toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - Pratika LV pistikupesad ja pistikud. Tootja Schneider Electric on tuntud oma hoolsa jälgimise eest pisidetailidele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldusväärsust ja töökust.

Peamised omadused PratiKa - lukustatud pistikupesa - 16A - 2P - 230Vac - IP65 - paneel

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Produktsioonis kasutatud ressursid ja läbimõeldud planeerimine tagavad pika ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab PratiKa - lukustatud pistikupesa - 16A - 2P - 230Vac - IP65 - paneel kasutamist rasketel ja radikaalsetes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

PratiKa - lukustatud pistikupesa - 16A - 2P - 230Vac - IP65 - paneel tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele kontseptsioonidele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja tasakaalustatud toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

PratiKa - lukustatud pistikupesa - 16A - 2P - 230Vac - IP65 - paneel välja mõtlemisel pöörati hoolikat tähelepanu turvaküsimustele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ametlikele ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse kõikides olukorras. Toode on projekteeritud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

PratiKa - lukustatud pistikupesa - 16A - 2P - 230Vac - IP65 - paneel on planeeritud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged käskkirjad ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

PratiKa - lukustatud pistikupesa - 16A - 2P - 230Vac - IP65 - paneel on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Oma eripäradest saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle täiuslikuks ettevõtetele kes otsustavad kasutuses olevate seadmete standardimist ja standardimist.

PratiKa - lukustatud pistikupesa - 16A - 2P - 230Vac - IP65 - paneel kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

PratiKa - lukustatud pistikupesa - 16A - 2P - 230Vac - IP65 - paneel on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes PratiKa - lukustatud pistikupesa - 16A - 2P - 230Vac - IP65 - paneel, saate mitte ainult suurepärast toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse olukorras asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. PratiKa - lukustatud pistikupesa - 16A - 2P - 230Vac - IP65 - paneel vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See tähendab, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

PratiKa - lukustatud pistikupesa - 16A - 2P - 230Vac - IP65 - paneel by Schneider Electric on kvaliteetne ja tulus lahendus Pratika LV pistikupesad ja pistikud töötajatele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne integreerimine ja kontroll ning lai kasutusvõimalus muudavad selle täiuslikuks valikuks mis tahes projektides. Ära jäta unustamata võimalust osta interneti kauplus soodsa hinnaga PratiKa - lukustatud pistikupesa - 16A - 2P - 230Vac - IP65 - paneel ja veenduda selle 147.26 € garanteeritud kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave PratiKa - lukustatud pistikupesa - 16A - 2P - 230Vac - IP65 - paneel (82076) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
147,26 €
147,26 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast