Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

81768 - 81768 - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
81768 - 81768 - Schneider Electric - 81768 - Schneider Electric - 0
81768 - 81768 - Schneider Electric
13,65 €
13,65 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
81768 - Schneider Electric
13,65 €
KKK ja lisateave

81768 on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - Pratika LV pistikupesad ja pistikud. Tootja Schneider Electric on tuntud oma perfektsionismi eest elementidele ja suurepärast kvaliteedistandarditele, mis tõstab selle tooted ideaalseks otsuste hulgas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja effektiivsust.

Peamised omadused 81768

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Ehitusel kasutatud materjalid ja läbimõeldud kujundus tagavad pika ja kulumisresistentsuse. See võimaldab 81768 kasutamist tõsistes ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on primaarne.

Tõhusus ja tootlikkus

81768 tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

81768 välja mõtlemisel pöörati teravat tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Ühilduvus rahvusvahelistele ja riikidevahelistele ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis väldivad hädaolukordi ja alandavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

81768 on loodud nii, et selle asetamine ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged juhised ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise kiireks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

81768 kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle eripäradest saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle täiuslikuks variandiks kes otsustavad kasutuses olevate seadmete standardimist ja standardimist.

81768 kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

81768 on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiliste lahenduste täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes 81768, saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse ilmnemisel asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. 81768 vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased garantiid. See viitab, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka keskkonnale.

81768 by Schneider Electric on kindel ja tõhus lahendus Pratika LV pistikupesad ja pistikud praktikutele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne paigutamine ja teenindus ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta veebikaubamaja väärtusliku hinnaga 81768 ja veenduda selle 13.65 € parandatud kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave 81768 (81768) kohta firmalt Schneider Electric

  • Millised on 81768 peamised eelised?

    Toote tähendusrikkad eelised hõlmavad selle kvaliteetset mõjusust, kestvat elutsüklit ning vastavust uusimatele kaitsemeetmete ja normatiividele. Seade tõuseb esile ka kergesti kasutatava käsitlemise ja korrashoiu läbi.

  • Millised on toote tehnoloogia parameetrid?

    Tehnika faktorid võivad tüübit sõltuvalt olla varieeruv, kuid peamine rõhk pööratakse Pratika LV pistikupesad ja pistikud operatsioonidele, võimsusele, elektrilise pinge ja dimensioonidele. Täpsema kirjelduse saamiseks konsulteerige toote inseneri dokumentatsiooni või tutvustuse poole.

  • Milliste rollidega saab 81768 suudab?

    Toode saab edukalt toime selliste ülesannetega nagu Pratika LV pistikupesad ja pistikud-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutusalaks sellistes tööaladel nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised tööprotsessid.

  • Millised tunnused panevad silma paistma objekti võrreldavatest toodetest?

    81768 firmalt Schneider Electric eristub rivaalide ringis tänu silmapaistvale koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiate juurutamisele ja vastavusele eesmärgipärastele Euroopa kriteeriumitele. See teeb sellest usaldusväärse kvaliteediga valiku eksperttasemeliseks kasutamiseks.

  • Mis on 81768 maksumus ja kas soodustused on võimalikud?

    Turuhind on 13.65 €. Meie e-platvormil korraldatakse regulaarselt promotsioone, mistõttu on võimalik selle tootega puhul saada diskontot. Registreeru meie uudisleht, et olla kursis kõigi soodustustega.

  • Kas 81768-le kehtib kaitse?

    Jah, tootemargi omanik annab tootele kaupade garantii. Kaitse tingimused võivad erinev olla sõltuvalt kaubaväärtusest ja täpsemast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedikaardiga või võtta ühendust meie klientide toega, et saada spetsiifilisemat teavet.

  • Kuidas toimub 81768 kohaletoimetamine?

    Pakume mitmesuguseid kohaletoimetamise meetodeid, sealhulgas kulleriga kohaletoimetamist ja kauba läbivaatamist meie müügipunktist. Transpordi tingimused ja maksumus on seotud teie elupiirkonnast ja valitud kauba saamise korrast.

  • Kuidas tõhusalt hooldada 81768?

    Eluea pikendamiseks on oluline püsivalt läbi viia tehnoloogiline hooldus. Pidage kinni valmistusettevõtte eeskirju seadme käsitlemiseks ja sooritage vajalikke ennetamise tegevusi etteantud ajal.

  • Kas 81768 on võimeline integreerida olemasolevasse seadmesse?

    Jah, üksus on mugavalt integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma ühildumisele erinevate sideprotokollide ja Pratika LV pistikupesad ja pistikud eeskirjadega. See teeb neist praktilise lahenduse tootmisprotsesside täiustamiseks ja ühildamiseks.

  • Kui korralikult sobib 81768 teiste Schneider Electric komplektidega?

    Toodang on välja töötatud täielikku ühilduvust nägemuses koos teiste Schneider Electric mehhanismidega ja seadmete osadega, mis pakub kogu süsteemi sujuva integreerimise ja toimimise. Sama tootja aparaatide kasutamine soodustab ka hoolduse ja uuendustöid.

Hiljuti vaadatud
13,65 €
13,65 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast