Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

65292 - Väljalülitusseade MicroLogic 7.0 P, Compact NS630b kuni NS1600 fikseeritud, selektiivsed ja maavoolukaitsed - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
65292 - Väljalülitusseade MicroLogic 7.0 P, Compact NS630b kuni NS1600 fikseeritud, selektiivsed ja maavoolukaitsed - Schneider Electric - Väljalülitusseade MicroLogic 7.0 P, Compact NS630b kuni NS1600 fikseeritud, selektiivsed ja maavoolukaitsed - Schneider Electric - 0
65292 - Väljalülitusseade MicroLogic 7.0 P, Compact NS630b kuni NS1600 fikseeritud, selektiivsed ja maavoolukaitsed - Schneider Electric
3 659,40 €
3 659,40 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Väljalülitusseade MicroLogic 7.0 P, Compact NS630b kuni NS1600 fikseeritud, selektiivsed ja maavoolukaitsed - Schneider Electric
3 659,40 €
KKK ja lisateave

Väljalülitusseade MicroLogic 7.0 P, Compact NS630b kuni NS1600 fikseeritud, selektiivsed ja maavoolukaitsed on BaltElec eliit toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - ComPact NS. Tootja Schneider Electric on tuntud oma väikseimale detailile keskendumise eest üksikasjadele ja kõrgeima kvaliteedistandarditele, mis tõstab selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad stabiilsust ja efektiivsust.

Peamised omadused Väljalülitusseade MicroLogic 7.0 P, Compact NS630b kuni NS1600 fikseeritud, selektiivsed ja maavoolukaitsed

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Tootmises kasutatud materjalid ja läbimõeldud vormilahendus tagavad püsiva ja kulutuskindluse. See võimaldab Väljalülitusseade MicroLogic 7.0 P, Compact NS630b kuni NS1600 fikseeritud, selektiivsed ja maavoolukaitsed kasutamist äärmuslikes ja radikaalsetes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

Väljalülitusseade MicroLogic 7.0 P, Compact NS630b kuni NS1600 fikseeritud, selektiivsed ja maavoolukaitsed tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja efektiivset toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Väljalülitusseade MicroLogic 7.0 P, Compact NS630b kuni NS1600 fikseeritud, selektiivsed ja maavoolukaitsed arendamisel pöörati teravat tähelepanu turvalisuse teemadele. Kooskõlastatus rahvusvahelistele ja riikidevahelistele ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis hoiab kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on projekteeritud täiendavate täiendavate ohutusseadmetega, mis takistavad ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

Väljalülitusseade MicroLogic 7.0 P, Compact NS630b kuni NS1600 fikseeritud, selektiivsed ja maavoolukaitsed on kujundatud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged määrused ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

Väljalülitusseade MicroLogic 7.0 P, Compact NS630b kuni NS1600 fikseeritud, selektiivsed ja maavoolukaitsed on levinud erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle spetsifikatsioonidele saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle kõige sobivamaks lahenduseks ettevõtetele kes püüavad käitatavate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

Väljalülitusseade MicroLogic 7.0 P, Compact NS630b kuni NS1600 fikseeritud, selektiivsed ja maavoolukaitsed kasutamise eelised

Majandus

Toode tagab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahakulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Väljalülitusseade MicroLogic 7.0 P, Compact NS630b kuni NS1600 fikseeritud, selektiivsed ja maavoolukaitsed on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiliste lahenduste täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Väljalülitusseade MicroLogic 7.0 P, Compact NS630b kuni NS1600 fikseeritud, selektiivsed ja maavoolukaitsed, saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse olukorras asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. Väljalülitusseade MicroLogic 7.0 P, Compact NS630b kuni NS1600 fikseeritud, selektiivsed ja maavoolukaitsed vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See viitab, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka ümbrusele.

Väljalülitusseade MicroLogic 7.0 P, Compact NS630b kuni NS1600 fikseeritud, selektiivsed ja maavoolukaitsed by Schneider Electric on soliidne ja praktiline lahendus ComPact NS meistritele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne paigaldamine ja hooldus ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes projektides. Ära jäta vältimatta võimalust osta veebikaubamaja soodsaima hinnaga Väljalülitusseade MicroLogic 7.0 P, Compact NS630b kuni NS1600 fikseeritud, selektiivsed ja maavoolukaitsed ja veenduda selle 3,659.40 € parimas kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Väljalülitusseade MicroLogic 7.0 P, Compact NS630b kuni NS1600 fikseeritud, selektiivsed ja maavoolukaitsed (65292) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
3 659,40 €
3 659,40 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast