Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

64933 - Kaitselüliti lukustus, MasterPact NW fikseeritud/välja tõmmatav, OFF asend, Ronis võtmelukk, 2 lukku, 2 erinevat võtit, varuosa - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 3303430649335
64933 - Kaitselüliti lukustus, MasterPact NW fikseeritud/välja tõmmatav, OFF asend, Ronis võtmelukk, 2 lukku, 2 erinevat võtit, varuosa - Schneider Electric - Kaitselüliti lukustus, MasterPact NW fikseeritud/välja tõmmatav, OFF asend, Ronis võtmelukk, 2 lukku, 2 erinevat võtit, varuosa - Schneider Electric - 0
EAN: 3303430649335
64933 - Kaitselüliti lukustus, MasterPact NW fikseeritud/välja tõmmatav, OFF asend, Ronis võtmelukk, 2 lukku, 2 erinevat võtit, varuosa - Schneider Electric
202,86 €
202,86 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Kaitselüliti lukustus, MasterPact NW fikseeritud/välja tõmmatav, OFF asend, Ronis võtmelukk, 2 lukku, 2 erinevat võtit, varuosa - Schneider Electric
202,86 €
KKK ja lisateave

Kaitselüliti lukustus, MasterPact NW fikseeritud/välja tõmmatav, OFF asend, Ronis võtmelukk, 2 lukku, 2 erinevat võtit, varuosa on BaltElec parim toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - ComPact NS. Tootja Schneider Electric on tuntud oma hoolikuse eest osadele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldusväärsust ja toimivust.

Peamised omadused Kaitselüliti lukustus, MasterPact NW fikseeritud/välja tõmmatav, OFF asend, Ronis võtmelukk, 2 lukku, 2 erinevat võtit, varuosa

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriellides tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Tehases kasutatud komponendid ja läbimõeldud vormilahendus tagavad veniva ja kulutuskindluse. See võimaldab Kaitselüliti lukustus, MasterPact NW fikseeritud/välja tõmmatav, OFF asend, Ronis võtmelukk, 2 lukku, 2 erinevat võtit, varuosa kasutamist tõsistes ja radikaalsetes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

Kaitselüliti lukustus, MasterPact NW fikseeritud/välja tõmmatav, OFF asend, Ronis võtmelukk, 2 lukku, 2 erinevat võtit, varuosa tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Kaitselüliti lukustus, MasterPact NW fikseeritud/välja tõmmatav, OFF asend, Ronis võtmelukk, 2 lukku, 2 erinevat võtit, varuosa disainimisel pöörati suurendatud tähelepanu ohutusnormidele. Ühtimine rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on sertifitseeritud sertifikaatidega, mis pakub kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis hoiavad ära hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse otstarbekus

Kaitselüliti lukustus, MasterPact NW fikseeritud/välja tõmmatav, OFF asend, Ronis võtmelukk, 2 lukku, 2 erinevat võtit, varuosa on ehitatud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged korraldused ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kriitiline piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse mitmekülgsus

Kaitselüliti lukustus, MasterPact NW fikseeritud/välja tõmmatav, OFF asend, Ronis võtmelukk, 2 lukku, 2 erinevat võtit, varuosa omab laia levikut erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse omadustest saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle kõige paremaks valikuks kes eelistavad omandatavate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

Kaitselüliti lukustus, MasterPact NW fikseeritud/välja tõmmatav, OFF asend, Ronis võtmelukk, 2 lukku, 2 erinevat võtit, varuosa kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt minimeerida kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Kaitselüliti lukustus, MasterPact NW fikseeritud/välja tõmmatav, OFF asend, Ronis võtmelukk, 2 lukku, 2 erinevat võtit, varuosa on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Kaitselüliti lukustus, MasterPact NW fikseeritud/välja tõmmatav, OFF asend, Ronis võtmelukk, 2 lukku, 2 erinevat võtit, varuosa, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. Kaitselüliti lukustus, MasterPact NW fikseeritud/välja tõmmatav, OFF asend, Ronis võtmelukk, 2 lukku, 2 erinevat võtit, varuosa vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnastandarditele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See väidab, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka ökosüsteemile.

Kaitselüliti lukustus, MasterPact NW fikseeritud/välja tõmmatav, OFF asend, Ronis võtmelukk, 2 lukku, 2 erinevat võtit, varuosa by Schneider Electric on turvaline ja mõjus lahendus ComPact NS tundjatele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne asetamine ja järelevalve ning lai kasutusala muudavad selle täiuslikuks valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta hüljamata võimalust osta BaltElec soodsaimaga hinnaga Kaitselüliti lukustus, MasterPact NW fikseeritud/välja tõmmatav, OFF asend, Ronis võtmelukk, 2 lukku, 2 erinevat võtit, varuosa ja veenduda selle 202.86 € ülimas kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Kaitselüliti lukustus, MasterPact NW fikseeritud/välja tõmmatav, OFF asend, Ronis võtmelukk, 2 lukku, 2 erinevat võtit, varuosa (64933) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
202,86 €
202,86 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast