Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

605137 - NÄOPLAAT XL3 SPX-D 160A - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
605137 - NÄOPLAAT XL3 SPX-D 160A - Legrand - NÄOPLAAT XL3 SPX-D 160A - Legrand - 0
605137 - NÄOPLAAT XL3 SPX-D 160A - Legrand
41,98 €
41,98 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
NÄOPLAAT XL3 SPX-D 160A - Legrand
41,98 €
KKK ja lisateave

NÄOPLAAT XL3 SPX-D 160A on BaltElec preemium toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - XL3. Tootja Legrand on tuntud oma pühendumuse eest elementidele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis viib selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused NÄOPLAAT XL3 SPX-D 160A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriellides tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Valmimises kasutatud algosad ja läbimõeldud kujundus tagavad kestva ja kulumisresistentsuse. See võimaldab NÄOPLAAT XL3 SPX-D 160A kasutamist raskeid ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

NÄOPLAAT XL3 SPX-D 160A tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele meetodile ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

NÄOPLAAT XL3 SPX-D 160A kavandamisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu turvalisuse teemadele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis säilitab kasutamise ohutuse mistahes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis takistavad hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

NÄOPLAAT XL3 SPX-D 160A on tehtud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged korraldused ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

NÄOPLAAT XL3 SPX-D 160A leiab erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse tunnustest saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle kõige sobivamaks ettevõtete valikuks kes püüavad rakendatavate seadmete ühtsust ja standardimist.

NÄOPLAAT XL3 SPX-D 160A kasutamise eelised

Majandus

Toode tagab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

NÄOPLAAT XL3 SPX-D 160A on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suuremat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes NÄOPLAAT XL3 SPX-D 160A, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. NÄOPLAAT XL3 SPX-D 160A vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See kaasneb, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka bioloogilisele keskkonnale.

NÄOPLAAT XL3 SPX-D 160A by Legrand on stabiilne ja ressursisäästlik lahendus XL3 professionaalidele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne paigaldamine ja hooldus ning lai rakendusala muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta hüljamata võimalust osta veebikaubamaja atraktiivse hinnaga NÄOPLAAT XL3 SPX-D 160A ja veenduda selle 41.98 € ülimalt heas kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave NÄOPLAAT XL3 SPX-D 160A (605137) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
41,98 €
41,98 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast