Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

50439 - Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, IA80, siseläbimõõt 80mm, nimivool 160A - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 3303430504399
50439 - Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, IA80, siseläbimõõt 80mm, nimivool 160A - Schneider Electric - Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, IA80, siseläbimõõt 80mm, nimivool 160A - Schneider Electric - 0
EAN: 3303430504399
50439 - Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, IA80, siseläbimõõt 80mm, nimivool 160A - Schneider Electric
91,22 €
91,22 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, IA80, siseläbimõõt 80mm, nimivool 160A - Schneider Electric
91,22 €
KKK ja lisateave

Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, IA80, siseläbimõõt 80mm, nimivool 160A on BaltElec tipptasemel toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - VIGIREX. Tootja Schneider Electric on tuntud oma hoolsa jälgimise eest peensustele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis viib selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, IA80, siseläbimõõt 80mm, nimivool 160A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Produktsioonis kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud projekteerimine tagavad püsiva ja kulumisresistentsuse. See võimaldab Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, IA80, siseläbimõõt 80mm, nimivool 160A kasutamist rasketel ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, IA80, siseläbimõõt 80mm, nimivool 160A tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata tegevusvaldkonnast näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab tõhustada töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, IA80, siseläbimõõt 80mm, nimivool 160A välja arendamisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu turvalisuse teemadele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis kindlustab kasutamise ohutuse igasugustes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate kaitsesüsteemidega, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, IA80, siseläbimõõt 80mm, nimivool 160A on disainitud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged määrused ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, IA80, siseläbimõõt 80mm, nimivool 160A on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele tunnustele saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle parimaks ettevõtete valikuks kes otsustavad olemasolevate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, IA80, siseläbimõõt 80mm, nimivool 160A kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, IA80, siseläbimõõt 80mm, nimivool 160A on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, IA80, siseläbimõõt 80mm, nimivool 160A, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, IA80, siseläbimõõt 80mm, nimivool 160A vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See kinnitab, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka maailmale.

Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, IA80, siseläbimõõt 80mm, nimivool 160A by Schneider Electric on stabiilne ja kasulik lahendus VIGIREX tegijatele. Kõrged seadme- omadused, lihtne paigutamine ja kontroll ning lai kasutusala muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta unustamata võimalust osta veebipood konkurentsivõimelise hinnaga Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, IA80, siseläbimõõt 80mm, nimivool 160A ja veenduda selle 91.22 € parimas kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, IA80, siseläbimõõt 80mm, nimivool 160A (50439) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
91,22 €
91,22 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast