Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

50438 - Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, PA50, siseläbimõõt 50mm, nimivool 85A - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 3303430504382
50438 - Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, PA50, siseläbimõõt 50mm, nimivool 85A - Schneider Electric - Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, PA50, siseläbimõõt 50mm, nimivool 85A - Schneider Electric - 0
EAN: 3303430504382
50438 - Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, PA50, siseläbimõõt 50mm, nimivool 85A - Schneider Electric
69,44 €
69,44 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, PA50, siseläbimõõt 50mm, nimivool 85A - Schneider Electric
69,44 €
KKK ja lisateave

Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, PA50, siseläbimõõt 50mm, nimivool 85A on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on ehitatud vastama tootekategooria vajadustele - VIGIREX. Tootja Schneider Electric on tuntud oma perfektsionismi eest peensustele ja kõrgeima kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad stabiilsust ja kasutegurit.

Peamised omadused Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, PA50, siseläbimõõt 50mm, nimivool 85A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise range nõudeid. Koostamises kasutatud substsantsid ja läbimõeldud lahendus tagavad püsiva ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, PA50, siseläbimõõt 50mm, nimivool 85A kasutamist tõsistes ja kriitilistes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, PA50, siseläbimõõt 50mm, nimivool 85A tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele meetodile ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja efektiivset toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, PA50, siseläbimõõt 50mm, nimivool 85A väljatöötamisel pöörati teravat tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Kooskõla rahvusvahelistele ja riikidevahelistele ohutusstandarditele on tõendatud ja kinnitatud sertifikaatidega, mis pakub kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on varustatud ja kaitstud täiendavate kaitsemehhanismidega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, PA50, siseläbimõõt 50mm, nimivool 85A on tehtud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged instruktsioonid ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, PA50, siseläbimõõt 50mm, nimivool 85A on levinud erinevates tööstusharudes. Arvestades iseärasustele saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle optimaalseks ettevõtete valikuks kes otsustavad kasutuses olevate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, PA50, siseläbimõõt 50mm, nimivool 85A kasutamise eelised

Majandus

Toode tagab oluliselt minimeerida kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahakulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, PA50, siseläbimõõt 50mm, nimivool 85A on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, PA50, siseläbimõõt 50mm, nimivool 85A, saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse ilmnemisel asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, PA50, siseläbimõõt 50mm, nimivool 85A vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See osutab, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka ökosüsteemile.

Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, PA50, siseläbimõõt 50mm, nimivool 85A by Schneider Electric on soliidne ja ressursisäästlik lahendus VIGIREX spetsialistidele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne seadistamine ja ekspluateerimine ning lai kasutusala muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta märkamata võimalust osta elektroonikakeskus soodsaimaga hinnaga Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, PA50, siseläbimõõt 50mm, nimivool 85A ja veenduda selle 69.44 € garanteeritud kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, PA50, siseläbimõõt 50mm, nimivool 85A (50438) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
69,44 €
69,44 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast