Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

50437 - Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, TA30, siseläbimõõt 30mm, nimivool 65A - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 3303430504375
50437 - Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, TA30, siseläbimõõt 30mm, nimivool 65A - Schneider Electric - Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, TA30, siseläbimõõt 30mm, nimivool 65A - Schneider Electric - 0
EAN: 3303430504375
50437 - Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, TA30, siseläbimõõt 30mm, nimivool 65A - Schneider Electric
51,70 €
51,70 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, TA30, siseläbimõõt 30mm, nimivool 65A - Schneider Electric
51,70 €
KKK ja lisateave

Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, TA30, siseläbimõõt 30mm, nimivool 65A on BaltElec eliit toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - VIGIREX. Tootja Schneider Electric on tuntud oma täpsuse eest detailidele ja parimatele kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja kasutegurit.

Peamised omadused Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, TA30, siseläbimõõt 30mm, nimivool 65A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Tootmises kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud planeerimine tagavad ajalise ja kulumustaluvuse. See võimaldab Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, TA30, siseläbimõõt 30mm, nimivool 65A kasutamist rasketes ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, TA30, siseläbimõõt 30mm, nimivool 65A tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele lahendusele ja uuenduslikele lahendustele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata eesmärgist näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, TA30, siseläbimõõt 30mm, nimivool 65A loomisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu ohutusnõuetele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis tagab kasutamise ohutuse igasugustes olukorras. Toode on kaitstud täiendavate kaitsesüsteemidega, mis hoiavad ära hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, TA30, siseläbimõõt 30mm, nimivool 65A on arendatud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged suunised ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, TA30, siseläbimõõt 30mm, nimivool 65A on populaarne erinevates tööstusharudes. Arvestades tunnustest saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle kõige paremaks lahenduseks ettevõtetele kes otsustavad kasutatavate seadmete universaalsust ja standardimist.

Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, TA30, siseläbimõõt 30mm, nimivool 65A kasutamise eelised

Majandus

Toode tagab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, TA30, siseläbimõõt 30mm, nimivool 65A on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, TA30, siseläbimõõt 30mm, nimivool 65A, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse olemasoleval asendamise või taastamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, TA30, siseläbimõõt 30mm, nimivool 65A vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See osutab, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka ümbrusele.

Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, TA30, siseläbimõõt 30mm, nimivool 65A by Schneider Electric on stabiilne ja ressursisäästlik lahendus VIGIREX ekspertidele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne paigutamine ja hooldus ning lai otstarve muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta kasutamata võimalust osta elektroonikaseadmete pood hea hinnaga Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, TA30, siseläbimõõt 30mm, nimivool 65A ja veenduda selle 51.70 € paremas kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Suletud toroid A-tüüpi, VigiPacT, Vigilohm, TA30, siseläbimõõt 30mm, nimivool 65A (50437) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
51,70 €
51,70 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast