Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

414924 - EMS CX3 MEASURE MOODUL + AVATUD PAINDLIK CT 1600A 1MOD. - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
414924 - EMS CX3 MEASURE MOODUL + AVATUD PAINDLIK CT 1600A 1MOD. - Legrand - EMS CX3 MEASURE MOODUL + AVATUD PAINDLIK CT 1600A 1MOD. - Legrand - 0
414924 - EMS CX3 MEASURE MOODUL + AVATUD PAINDLIK CT 1600A 1MOD. - Legrand
258,08 €
258,08 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
EMS CX3 MEASURE MOODUL + AVATUD PAINDLIK CT 1600A 1MOD. - Legrand
258,08 €
KKK ja lisateave

EMS CX3 MEASURE MOODUL + AVATUD PAINDLIK CT 1600A 1MOD. on BaltElec parim toode, mis on projekteeritud vastama tootekategooria vajadustele - CX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailitäpsuse eest pisiasjadele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldusväärsust ja efektiivset toimimist.

Peamised omadused EMS CX3 MEASURE MOODUL + AVATUD PAINDLIK CT 1600A 1MOD.

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Valmimises kasutatud algosad ja läbimõeldud kujundus tagavad kestva ja kulumisresistentsuse. See võimaldab EMS CX3 MEASURE MOODUL + AVATUD PAINDLIK CT 1600A 1MOD. kasutamist rasketel ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

EMS CX3 MEASURE MOODUL + AVATUD PAINDLIK CT 1600A 1MOD. tagab oluline jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele lahendustele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tootmisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

EMS CX3 MEASURE MOODUL + AVATUD PAINDLIK CT 1600A 1MOD. projekteerimisel pöörati teravat tähelepanu ohutusküsimustele. Vastavus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis kindlustab kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on varustatud täiendavate kaitsemehhanismidega, mis ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavus

EMS CX3 MEASURE MOODUL + AVATUD PAINDLIK CT 1600A 1MOD. on ehitatud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged juhised ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud perioodiga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

EMS CX3 MEASURE MOODUL + AVATUD PAINDLIK CT 1600A 1MOD. paistab silma erinevates tööstusharudes. Kuna selle iseärasustele saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle õigeks lahenduseks ettevõtetele kes otsivad juurutatavate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

EMS CX3 MEASURE MOODUL + AVATUD PAINDLIK CT 1600A 1MOD. kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

EMS CX3 MEASURE MOODUL + AVATUD PAINDLIK CT 1600A 1MOD. on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes EMS CX3 MEASURE MOODUL + AVATUD PAINDLIK CT 1600A 1MOD., saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse olemasolul asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. EMS CX3 MEASURE MOODUL + AVATUD PAINDLIK CT 1600A 1MOD. vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnakaitsenormidele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See kaasneb, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka elukeskkonnale.

EMS CX3 MEASURE MOODUL + AVATUD PAINDLIK CT 1600A 1MOD. by Legrand on stabiilne ja efektiivne lahendus CX3 professionaalidele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne seadistamine ja remont ning lai rakendusala muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes oludes. Ära jäta soovimata võimalust osta BaltElec väärtusliku hinnaga EMS CX3 MEASURE MOODUL + AVATUD PAINDLIK CT 1600A 1MOD. ja veenduda selle 258.08 € parimas kvaliteedis ja turvalisuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave EMS CX3 MEASURE MOODUL + AVATUD PAINDLIK CT 1600A 1MOD. (414924) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
258,08 €
258,08 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast