Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

412941 - CX3 IND. ROHELINE+PUNANE 12/48V - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
412941 - CX3 IND. ROHELINE+PUNANE 12/48V - Legrand - CX3 IND. ROHELINE+PUNANE 12/48V - Legrand - 0
412941 - CX3 IND. ROHELINE+PUNANE 12/48V - Legrand
14,26 €
14,26 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
CX3 IND. ROHELINE+PUNANE 12/48V - Legrand
14,26 €
KKK ja lisateave

CX3 IND. ROHELINE+PUNANE 12/48V on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - CX3. Tootja Legrand on tuntud oma perfektsionismi eest üksikasjadele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja töökust.

Peamised omadused CX3 IND. ROHELINE+PUNANE 12/48V

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise spetsiifilisi nõudeid. Valmistamises kasutatud substsantsid ja läbimõeldud vormilahendus tagavad korraliku ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab CX3 IND. ROHELINE+PUNANE 12/48V kasutamist rasketel ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

CX3 IND. ROHELINE+PUNANE 12/48V tagab oluline jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

CX3 IND. ROHELINE+PUNANE 12/48V kavandamisel pöörati suurendatud tähelepanu turvalisuse aspektidele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja rahvusriiklikele ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis säilitab kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on kaitstud täiendavate kaitsesüsteemidega, mis ennetavad hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavus

CX3 IND. ROHELINE+PUNANE 12/48V on tehtud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged instruktsioonid ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalne rakendatavus

CX3 IND. ROHELINE+PUNANE 12/48V on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete eripäradest saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle täiuslikuks valikuks kes otsustavad rakendatavate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

CX3 IND. ROHELINE+PUNANE 12/48V kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiakasutuse tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

CX3 IND. ROHELINE+PUNANE 12/48V on varustatud arenenud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes CX3 IND. ROHELINE+PUNANE 12/48V, saate mitte ainult tipptasemel toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlustundeks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. CX3 IND. ROHELINE+PUNANE 12/48V vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See kinnitab, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka ökoloogiale.

CX3 IND. ROHELINE+PUNANE 12/48V by Legrand on kvaliteetne ja tulus lahendus CX3 spetsialistidele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne paigaldamine ja ülevaatus ning lai tööulatus muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta loobumata võimalust osta interneti kauplus soodsaimaga hinnaga CX3 IND. ROHELINE+PUNANE 12/48V ja veenduda selle 14.26 € kõrges kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave CX3 IND. ROHELINE+PUNANE 12/48V (412941) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
14,26 €
14,26 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast