Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

412924 - CX3 IND. SININE 12/48V AC/DC - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
412924 - CX3 IND. SININE 12/48V AC/DC - Legrand - CX3 IND. SININE 12/48V AC/DC - Legrand - 0
412924 - CX3 IND. SININE 12/48V AC/DC - Legrand
8,75 €
8,75 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
CX3 IND. SININE 12/48V AC/DC - Legrand
8,75 €
KKK ja lisateave

CX3 IND. SININE 12/48V AC/DC on BaltElec parim toode, mis on ehitatud vastama tootekategooria vajadustele - CX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailiarmastuse eest osadele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldusväärsust ja tõhusust.

Peamised omadused CX3 IND. SININE 12/48V AC/DC

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Valmimises kasutatud substraadid ja läbimõeldud lahendus tagavad püsiva ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab CX3 IND. SININE 12/48V AC/DC kasutamist rasketel ja äärmuslikes tingimustes, kus iga detail on primaarne.

Tõhusus ja tootlikkus

CX3 IND. SININE 12/48V AC/DC tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises arhitektuuris. Sõltumata tegevusvaldkonnast näitab toode stabiilset ja tõrgeteta toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

CX3 IND. SININE 12/48V AC/DC disainimisel pöörati erilist tähelepanu turvaprobleemidele. Vastavus rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on heaks kiidetud sertifikaatidega, mis hoiab kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate ohutusseadmetega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja vähendavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

CX3 IND. SININE 12/48V AC/DC on väljatöötatud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged korraldused ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud ajahetkega ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

CX3 IND. SININE 12/48V AC/DC on populaarne erinevates tööstusharudes. Kuna selle omadustest saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle kõige sobivamaks variandiks kes otsivad kasutuses olevate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

CX3 IND. SININE 12/48V AC/DC kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

CX3 IND. SININE 12/48V AC/DC on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes CX3 IND. SININE 12/48V AC/DC, saate mitte ainult väärtuslikku toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning ka kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. CX3 IND. SININE 12/48V AC/DC vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See kaasneb, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka loodusele.

CX3 IND. SININE 12/48V AC/DC by Legrand on soliidne ja tõhus lahendus CX3 töötajatele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne korraldamine ja hooldus ning lai kasutusvõimalus muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes projektides. Ära jäta vältimatta võimalust osta veebikaubamaja mõistliku hinnaga CX3 IND. SININE 12/48V AC/DC ja veenduda selle 8.75 € paremas kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave CX3 IND. SININE 12/48V AC/DC (412924) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
8,75 €
8,75 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast