Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

412922 - CX3 IND. PUNANE 12/48V AC/DC - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
412922 - CX3 IND. PUNANE 12/48V AC/DC - Legrand - CX3 IND. PUNANE 12/48V AC/DC - Legrand - 0
412922 - CX3 IND. PUNANE 12/48V AC/DC - Legrand
6,18 €
6,18 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
CX3 IND. PUNANE 12/48V AC/DC - Legrand
6,18 €
KKK ja lisateave

CX3 IND. PUNANE 12/48V AC/DC on BaltElec preemium toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - CX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailiarmastuse eest üksikasjadele ja esmaklassilistele kvaliteedistandarditele, mis viib selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused CX3 IND. PUNANE 12/48V AC/DC

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Valmistamises kasutatud substraadid ja läbimõeldud välimus tagavad ajalise ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab CX3 IND. PUNANE 12/48V AC/DC kasutamist rasketel ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

CX3 IND. PUNANE 12/48V AC/DC tagab oluline jõudluse tänu kaasaegsele meetodile ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

CX3 IND. PUNANE 12/48V AC/DC projekteerimisel pöörati hoolikat tähelepanu ohutusküsimustele. Kooskõla rahvusvahelistele ja riiklikele ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis hoiab kasutamise ohutuse välja arvatud ükskõik millises olukorras. Toode on varustatud ja kaitstud täiendavate ohutusseadmetega, mis takistavad ja ennetavad hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

CX3 IND. PUNANE 12/48V AC/DC on tehtud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged õpetused ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud perioodiga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

CX3 IND. PUNANE 12/48V AC/DC leiab erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete iseärasustele saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle kõige paremaks lahenduseks kes püüavad omandatavate seadmete standardimist ja standardimist.

CX3 IND. PUNANE 12/48V AC/DC kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

CX3 IND. PUNANE 12/48V AC/DC on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes CX3 IND. PUNANE 12/48V AC/DC, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. CX3 IND. PUNANE 12/48V AC/DC vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See viitab, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka ümbrusele.

CX3 IND. PUNANE 12/48V AC/DC by Legrand on kindel ja toimiv lahendus CX3 praktikutele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne paigutamine ja puhastus ning lai rakendusala muudavad selle parimaks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta kasutamata võimalust osta elektroonikakeskus hea hinnaga CX3 IND. PUNANE 12/48V AC/DC ja veenduda selle 6.18 € ülimalt heas kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave CX3 IND. PUNANE 12/48V AC/DC (412922) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
6,18 €
6,18 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast