Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

412901 - CX3 VAHETUSLÜLITI DBL 2WAY 32A - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
412901 - CX3 VAHETUSLÜLITI DBL 2WAY 32A - Legrand - CX3 VAHETUSLÜLITI DBL 2WAY 32A - Legrand - 0
412901 - CX3 VAHETUSLÜLITI DBL 2WAY 32A - Legrand
11,92 €
11,92 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
CX3 VAHETUSLÜLITI DBL 2WAY 32A - Legrand
11,92 €
KKK ja lisateave

CX3 VAHETUSLÜLITI DBL 2WAY 32A on BaltElec eliit toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - CX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolikuse eest pisiasjadele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldusväärsust ja kasutegurit.

Peamised omadused CX3 VAHETUSLÜLITI DBL 2WAY 32A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Loomisel kasutatud algmaterjalid ja läbimõeldud vormilahendus tagavad veniva ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab CX3 VAHETUSLÜLITI DBL 2WAY 32A kasutamist komplitseeritud ja ekstensiivsetes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

CX3 VAHETUSLÜLITI DBL 2WAY 32A tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele kontseptsioonidele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

CX3 VAHETUSLÜLITI DBL 2WAY 32A väljatöötamisel pöörati konkreetselt märkimisväärset tähelepanu turvalisuse aspektidele. Kooskõlastatus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ametlikele ohutusstandarditele on heaks kiidetud sertifikaatidega, mis kindlustab kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on varustatud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemidega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

CX3 VAHETUSLÜLITI DBL 2WAY 32A on planeeritud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged määrused ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

CX3 VAHETUSLÜLITI DBL 2WAY 32A kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Oma eripäradest saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See hõlbustab selle väga sobivaks ettevõtetele kes soovivad juurutatavate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

CX3 VAHETUSLÜLITI DBL 2WAY 32A kasutamise eelised

Majandus

Toode tagab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

CX3 VAHETUSLÜLITI DBL 2WAY 32A on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes CX3 VAHETUSLÜLITI DBL 2WAY 32A, saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt igasugust tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sealhulgas kasutusnõustamine ning vajaduse esinemisel asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. CX3 VAHETUSLÜLITI DBL 2WAY 32A vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See viitab, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka bioloogilisele keskkonnale.

CX3 VAHETUSLÜLITI DBL 2WAY 32A by Legrand on kindel ja tulus lahendus CX3 praktikutele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne seadistamine ja puhastus ning lai rakendusvõimalus muudavad selle täiuslikuks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta märkamata võimalust osta BaltElec mõistliku hinnaga CX3 VAHETUSLÜLITI DBL 2WAY 32A ja veenduda selle 11.92 € parandatud kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave CX3 VAHETUSLÜLITI DBL 2WAY 32A (412901) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
11,92 €
11,92 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast