Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

412521 - CX3 CT 230V NC+NO 16A - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
412521 - CX3 CT 230V NC+NO 16A - Legrand - CX3 CT 230V NC+NO 16A - Legrand - 0
412521 - CX3 CT 230V NC+NO 16A - Legrand
17,41 €
17,41 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
CX3 CT 230V NC+NO 16A - Legrand
17,41 €
KKK ja lisateave

CX3 CT 230V NC+NO 16A on BaltElec parim toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - CX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailitäpsuse eest väikestele asjadele ja esmaklassilistele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldusväärsust ja tõhusust.

Peamised omadused CX3 CT 230V NC+NO 16A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikes tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Tootmises kasutatud ressursid ja läbimõeldud konstruktsioon tagavad pika ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab CX3 CT 230V NC+NO 16A kasutamist äärmuslikes ja kriitilistes tingimustes, kus iga detail on kriitiline.

Tõhusus ja tootlikkus

CX3 CT 230V NC+NO 16A tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele meetodile ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada tootmisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

CX3 CT 230V NC+NO 16A arendamisel pöörati hoolikat tähelepanu turvameetmetele. Vastavus rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on tõendatud ja kinnitatud sertifikaatidega, mis pakub kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismidega, mis takistavad ja väldivad hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

CX3 CT 230V NC+NO 16A on tehtud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged juhised ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

CX3 CT 230V NC+NO 16A leiab erinevates tööstusharudes. Arvestades tunnustest saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle väga sobivaks lahenduseks ettevõtetele kes püüavad saavutada rakendatavate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

CX3 CT 230V NC+NO 16A kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

CX3 CT 230V NC+NO 16A on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes CX3 CT 230V NC+NO 16A, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning ka kasutusnõustamine ning vajaduse ilmnemisel asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. CX3 CT 230V NC+NO 16A vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See tähendab, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka bioloogilisele keskkonnale.

CX3 CT 230V NC+NO 16A by Legrand on stabiilne ja kasulik lahendus CX3 asjatundjatele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne monteerimine ja ülevaatus ning lai kasutusvõimalus muudavad selle parimaks valikuks mis tahes projektides. Ära jäta vältimatta võimalust osta elektroonikapood mõistliku hinnaga CX3 CT 230V NC+NO 16A ja veenduda selle 17.41 € kõrges kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave CX3 CT 230V NC+NO 16A (412521) kohta firmalt Legrand

  • Millised on CX3 CT 230V NC+NO 16A peamised tugipunktid?

    Toote peamised positiivsed küljed hõlmavad selle märkimisväärset toimekust, pikendatud elueaks ning vastavust tipptasemel turvameetmete- ja kvaliteedistandarditele. Seade paistab silma ka kergesti kasutatava kasutamise lihtsuse ja hooldamise lihtsuse võrdluses.

  • Millised on toote seadme omaduste?

    Tehnoloogia indeksid võivad tüübit sõltuvalt kõrvale kalduda, kuid fookus pööratakse CX3 omadustele, mahutavusele, elektrivoolule ja ruumilistele parameetritele. Täpsema info saamiseks jälgige toote inseneri dokumentatsiooni või ülevaate sisu.

  • Milliste ülesannete tüüpidega saab CX3 CT 230V NC+NO 16A hakkama?

    Toode saab edukalt lahendab selliste ülesannetega nagu CX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt paigaldamiseks sellistes segmentides nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusprotsessid.

  • Millised tunnused teevad unikaalseks kaupa konkurentidest?

    CX3 CT 230V NC+NO 16A firmalt Legrand toob esile paralleelsete grupis tänu ülivõrdes koostekvaliteedile, kaasaegsete uuenduste teostamisele ja vastavusele nõudlikele Euroopa direktiividele. See teeb sellest vastupidava valiku kõrgetasemeliseks kasutamiseks.

  • Mis on CX3 CT 230V NC+NO 16A väärtus ja kas hinnasoodustused on võimalikud?

    Maksumus on 17.41 €. Meie e-platvormil korraldatakse regulaarselt müügiüritusi, mistõttu on võimalik selle kaubaga puhul saada sooduspakkumist. Telli meie uudisleht, et olla kursis kõigi soodusdiilidega.

  • Kas CX3 CT 230V NC+NO 16A-le kehtib tagatis?

    Jah, tootja annab tootele tagatise võimaluse. Vastutuse garanti tingimused võivad erineda sõltuvalt kaubamärgist ja täpsest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiikaardiga või leida ühendust meie klienditeeninduse spetsialistidega, et saada täpset teavet.

  • Kuidas toimub CX3 CT 230V NC+NO 16A kohaletoimetamine?

    Pakume mitmekesiseid kohaletoimetamise teid, sealhulgas kullerteenust ja kauba saamist meie ladu. Jõudmise tingimused ja maksumus on seotud teie elukoha ja eelistatud kauba kättesaamise süsteemist.

  • Kuidas korralikult hooldada CX3 CT 230V NC+NO 16A?

    Tööea pikendamiseks on väga tähtis regulaarselt läbi viia aparaadi hooldus. Järgides tootja poolt käske seadme hooldamiseks ja teostage vajalikke ennetavaid toiminguid kooskõlastatult ajaliselt.

  • Kas CX3 CT 230V NC+NO 16A on sobiv integreerida olemasolevasse tehnoloogiasse?

    Jah, komplekt on kiiresti integreeritav olemasolevatesse lahendustesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja CX3 kategooriatega. See teeb neist praktilise lahenduse tootmissektori kasutuselevõtmiseks ja laiendamiseks.

  • Kui täpselt sobib CX3 CT 230V NC+NO 16A teiste Legrand mehhanismidega?

    Seade on välja töötatud ühtset ühilduvust tähenduses koos teiste Legrand komponentidega ja lahendustega, mis kinnitab kogu süsteemi tõhusa integreerimise ja töökindluse. Sama tootja vidinate kasutamine lihtsustab ka hooldust ja võtmeid.

Hiljuti vaadatud
17,41 €
17,41 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast