Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

412519 - CX3 CT 24V 4NO 63A KÄEPIDE - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
412519 - CX3 CT 24V 4NO 63A KÄEPIDE - Legrand - CX3 CT 24V 4NO 63A KÄEPIDE - Legrand - 0
412519 - CX3 CT 24V 4NO 63A KÄEPIDE - Legrand
44,42 €
44,42 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
CX3 CT 24V 4NO 63A KÄEPIDE - Legrand
44,42 €
KKK ja lisateave

CX3 CT 24V 4NO 63A KÄEPIDE on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - CX3. Tootja Legrand on tuntud oma tähelepanu eest pisidetailidele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis tõstab selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja produktiivsust.

Peamised omadused CX3 CT 24V 4NO 63A KÄEPIDE

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Koostamises kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud lahendus tagavad pika ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab CX3 CT 24V 4NO 63A KÄEPIDE kasutamist tõsistes ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on kriitiline.

Tõhusus ja tootlikkus

CX3 CT 24V 4NO 63A KÄEPIDE tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

CX3 CT 24V 4NO 63A KÄEPIDE projekteerimisel pöörati teravat tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Ühtivus rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis kindlustab ohutuse kasutamise ohutuse kõikides olukorras. Toode on varustatud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide ja süsteemidega, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja vähendavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavus

CX3 CT 24V 4NO 63A KÄEPIDE on kujundatud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged käskkirjad ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

CX3 CT 24V 4NO 63A KÄEPIDE on populaarne erinevates tööstusharudes. Tänu omadustele saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle soodsaks variandiks kes tahavad juurutatavate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

CX3 CT 24V 4NO 63A KÄEPIDE kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

CX3 CT 24V 4NO 63A KÄEPIDE on varustatud arenenud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes CX3 CT 24V 4NO 63A KÄEPIDE, saate mitte ainult suurepärast toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. CX3 CT 24V 4NO 63A KÄEPIDE vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See näitab, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka keskkonnale.

CX3 CT 24V 4NO 63A KÄEPIDE by Legrand on turvaline ja efektiivne lahendus CX3 tegijatele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne monteerimine ja ekspluateerimine ning lai otstarve muudavad selle parimaks valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta hüljamata võimalust osta veebipood hea hinnaga CX3 CT 24V 4NO 63A KÄEPIDE ja veenduda selle 44.42 € paremas kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave CX3 CT 24V 4NO 63A KÄEPIDE (412519) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
44,42 €
44,42 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast