Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

412512 - CX3 CT 24V 4NO 63A - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
412512 - CX3 CT 24V 4NO 63A - Legrand - CX3 CT 24V 4NO 63A - Legrand - 0
412512 - CX3 CT 24V 4NO 63A - Legrand
44,85 €
44,85 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
CX3 CT 24V 4NO 63A - Legrand
44,85 €
KKK ja lisateave

CX3 CT 24V 4NO 63A on BaltElec superior toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - CX3. Tootja Legrand on tuntud oma tähelepanu eest väikestele asjadele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldust ja efektiivset toimimist.

Peamised omadused CX3 CT 24V 4NO 63A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Produktsioonis kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud vormilahendus tagavad pikaajalise ja vastupidavuse. See võimaldab CX3 CT 24V 4NO 63A kasutamist ekstreemsetes ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

CX3 CT 24V 4NO 63A tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises ehituses. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja efektiivset toimimist, mis aitab tõhustada töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

CX3 CT 24V 4NO 63A disainimisel pöörati spetsiifilist tähelepanu ohutusnõuetele. Ühilduvus rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on tõendatud ja kinnitatud sertifikaatidega, mis kindlustab ohutuse kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate ohutusseadmetega, mis takistavad ja väldivad hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

CX3 CT 24V 4NO 63A on ehitatud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged instruktsioonid ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse mitmekülgsus

CX3 CT 24V 4NO 63A leiab erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele omaseid jooni saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See hõlbustab selle kõige paremaks ettevõtete valikuks kes tahavad rakendatavate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

CX3 CT 24V 4NO 63A kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

CX3 CT 24V 4NO 63A on varustatud arenenud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suuremat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes CX3 CT 24V 4NO 63A, saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt terviklikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. CX3 CT 24V 4NO 63A vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See näitab, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka ökoloogiale.

CX3 CT 24V 4NO 63A by Legrand on usaldusväärne ja ressursisäästlik lahendus CX3 töötajatele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne asetamine ja ekspluateerimine ning lai rakendusvõimalus muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta loobumata võimalust osta elektroonikakeskus väärtusliku hinnaga CX3 CT 24V 4NO 63A ja veenduda selle 44.85 € suures kvaliteedis ja turvalisuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave CX3 CT 24V 4NO 63A (412512) kohta firmalt Legrand

  • Millised on CX3 CT 24V 4NO 63A peamised kasu?

    Toote põhilised positiivsed aspektid hõlmavad selle silmapaistvat optimaalsust, kestvat eluepikkust ning vastavust moodsa kaitse- ja kvaliteetnormidele. Seade erineb ka lihtsa hooldamise ja hooldamise läbi.

  • Millised on toote tehniliste indeksid?

    Inseneri parameetrid võivad erinevates mudelites eristuma, kuid oluline rõhk pööratakse CX3 rakendustele, mahutavusele, toiteallika pinge ja geomeetrilistele suurustele. Täpsema informatsiooni saamiseks pöörduge toote inseneri dokumentatsiooni või informatsiooni juure.

  • Milliste ülesannetega saab CX3 CT 24V 4NO 63A jagab?

    Toode saab edukalt jagab selliste kohustustega nagu CX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt tööprotsessiks sellistes sektorites nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised tööprotsessid.

  • Millised omadused eristavad eset paralleelsetest mudelitest?

    CX3 CT 24V 4NO 63A firmalt Legrand eristub turuliidrite vahemikus tänu esmaklassilisele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiate rakendusele ja vastavusele täituvatele Euroopa standarditele. See teeb sellest kindla kvaliteediga valiku ametialaseks kasutamiseks.

  • Mis on CX3 CT 24V 4NO 63A väärtus ja kas diskontod on võimalikud?

    Rahaline väärtus on 44.85 €. Meie e-kaubanduses korraldatakse regulaarselt turundusaktsioone, mistõttu on võimalik selle toote puhul saada soodushinnet. Pane ennast kirja meie uudisleht, et olla kursis kõigi erikampaaniatega.

  • Kas CX3 CT 24V 4NO 63A-le kehtib garantii?

    Jah, varustaja annab tootele tagatise. Vastutuse garanti tingimused võivad muutuda sõltuvalt kaubatoote margist ja määratletud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiilepinguga või ühendust võtta ühendust meie teenindustoega, et saada süviti käivat teavet.

  • Kuidas toimub CX3 CT 24V 4NO 63A kohalesaatmine?

    Pakume laialdasi kohaletoimetamise vorme, sealhulgas kulleriga toomist ja kauba vastu võtmist meie kauplusest. Kauba kohaletoimetamise tingimused ja maksumus kajastavad teie tsoonist ja valitud kauba omastamise metoodikast.

  • Kuidas nõuetekohaselt hooldada CX3 CT 24V 4NO 63A?

    Eluaeg pikendamiseks on essentsiaalne pidevalt läbi viia spetsialiseeritud hooldus. Järgides valmistajafirma ettekirjutusi seadme käsitlemiseks ja korraldage vajalikke ennetustöid sobival ajal.

  • Kas CX3 CT 24V 4NO 63A on sobiv integreerida olemasolevasse tehnoloogiasse?

    Jah, masin on kiiresti integreeritav olemasolevatesse raamistikesse tänu oma kohtuvusele erinevate sideprotokollide ja CX3 standarditega. See teeb sellise kasuliku lahenduse tehnoloogiliste kasutuselevõtmiseks ja ühildamiseks.

  • Kui kuidas sobib CX3 CT 24V 4NO 63A teiste Legrand seadmetega?

    Toodang on välja töötatud täielikku ühilduvust arvestuses koos teiste Legrand üksustega ja elementidega, mis kindlustab kogu süsteemi mugava integreerimise ja töötamise. Sama tootja toodete kasutamine muudab lihtsamaks ka jälgimist ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
44,85 €
44,85 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast