Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

412510 - CX3 CT 24V 4NO 25A - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
412510 - CX3 CT 24V 4NO 25A - Legrand - CX3 CT 24V 4NO 25A - Legrand - 0
412510 - CX3 CT 24V 4NO 25A - Legrand
24,10 €
24,10 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
CX3 CT 24V 4NO 25A - Legrand
24,10 €
KKK ja lisateave

CX3 CT 24V 4NO 25A on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - CX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailitäpsuse eest komponentidele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldusväärsust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused CX3 CT 24V 4NO 25A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Produktsioonis kasutatud ainet ja läbimõeldud arhitektuur tagavad veniva ja kuluvusvastupidavuse. See võimaldab CX3 CT 24V 4NO 25A kasutamist komplitseeritud ja intsensiivsetes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

CX3 CT 24V 4NO 25A tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises ehituses. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

CX3 CT 24V 4NO 25A kavandamisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu turvalisuse teemadele. Ühtimine rahvusvahelistele ja rahvusriiklikele ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse igasugustes olukorras. Toode on varustatud ja kaitstud täiendavate ohutussüsteemidega, mis ennetavad hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse praktilisus

CX3 CT 24V 4NO 25A on tehtud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged manualid ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

CX3 CT 24V 4NO 25A on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele eripäradest saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See hõlbustab selle soodsaks ettevõtete jaoks kes püüavad integreeritavate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

CX3 CT 24V 4NO 25A kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

CX3 CT 24V 4NO 25A on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiliste lahenduste täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes CX3 CT 24V 4NO 25A, saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. CX3 CT 24V 4NO 25A vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See deklarerib, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka ökoloogiale.

CX3 CT 24V 4NO 25A by Legrand on tõhus ja mõjus lahendus CX3 praktikutele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne installeerimine ja hooldus ning lai teeninduspiirkond muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes oludes. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta e-pood soodsaima hinnaga CX3 CT 24V 4NO 25A ja veenduda selle 24.10 € usaldusväärses kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave CX3 CT 24V 4NO 25A (412510) kohta firmalt Legrand

  • Millised on CX3 CT 24V 4NO 25A peamised eelised?

    Toote peamised eelised hõlmavad selle silmapaistvat toimekust, pikka funktsionaalsuse ning vastavust tipptasemel turvalisus- ja kvaliteetnormidele. Seade tõuseb esile ka lihtsa käsitlemise ja teenindamise arvestades.

  • Millised on toote spetsifikatsioonid kirjeldused?

    Tehniliste spetsifikatsioonid võivad mudelist sõltuvalt olla varieeruv, kuid peamine fookus pööratakse CX3 operatsioonidele, energiatarbele, pingelisele koormusele ja geomeetrilistele suurustele. Täpsema detailide saamiseks kontrollige toote tehnilise dokumentatsiooni või tutvustuse juhiseid.

  • Milliste ülesannete tüüpidega saab CX3 CT 24V 4NO 25A hakkama?

    Toode saab edukalt lahendab selliste kohustustega nagu CX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutamiseks sellistes segmentides nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised operatsioonid.

  • Millised kvaliteedid defineerivad vahendit teistest toodetest?

    CX3 CT 24V 4NO 25A firmalt Legrand on märgatav teis(t)e tootjate ringis tänu silmapaistvale koostekvaliteedile, kaasaegsete innovatsioonide kasutussevõtmisele ja vastavusele karmidele Euroopa kriteeriumitele. See teeb sellest vastupidava kvaliteediga valiku professionaalseks kasutamiseks.

  • Mis on CX3 CT 24V 4NO 25A tasu ja kas soodustused on võimalikud?

    Turuhind on 24.10 €. Meie veebikaubamajas korraldatakse regulaarselt reklaamiaktsioone, mistõttu on võimalik selle eseme puhul saada hinnalõiget. Pane kirja meie uudiskiri, et olla kursis kõigi soodushindudega.

  • Kas CX3 CT 24V 4NO 25A-le kehtib garantiitingimus?

    Jah, toote valmistaja annab tootele kvaliteedi tagatise. Kvaliteedigaranti tingimused võivad erinev olla sõltuvalt kaubamärgist ja spetsiifilisest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedidokumendiga või küsida ühendust meie kliendisuhetega, et saada konkreetsust teavet.

  • Kuidas toimub CX3 CT 24V 4NO 25A saadetis?

    Pakume arvukaid kohaletoimetamise variante, sealhulgas kulleriga saatmist ja kauba sissevõtmist meie müügikohast. Tarne tingimused ja maksumus erinevad teie elupiirkonnast ja valitud kauba kättesaamise meetodist.

  • Kuidas korrektselt hooldada CX3 CT 24V 4NO 25A?

    Kasutamisperioodi pikendamiseks on esmatähtis perioodiliselt läbi viia spetsialiseeritud hooldus. Järgides valmistajafirma eeskirju seadme hoolduseks ja sooritage vajalikke ennetustööd sobival ajal.

  • Kas CX3 CT 24V 4NO 25A suudab integreerida olemasolevasse võrgustikku?

    Jah, seade on vaevata integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja CX3 näitajatega. See teeb antud efektiivse lahenduse tootmisliini optimeerimiseks ja suurendamiseks.

  • Kui rahuldavalt sobib CX3 CT 24V 4NO 25A teiste Legrand üksustega?

    Toodang on välja töötatud kohandatud ühilduvust tähenduses koos teiste Legrand vidinatega ja lahendustega, mis loob kogu süsteemi probleemivaba integreerimise ja töökindluse. Sama tootja komponentide kasutamine aitab ka remondi ja kasutust.

Hiljuti vaadatud
24,10 €
24,10 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast