Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

412503 - CX3 CT 24V NC+NO 16A - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
412503 - CX3 CT 24V NC+NO 16A - Legrand - CX3 CT 24V NC+NO 16A - Legrand - 0
412503 - CX3 CT 24V NC+NO 16A - Legrand
20,54 €
20,54 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
CX3 CT 24V NC+NO 16A - Legrand
20,54 €
KKK ja lisateave

CX3 CT 24V NC+NO 16A on BaltElec eliit toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - CX3. Tootja Legrand on tuntud oma tähelepanu eest osadele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja tõhusust.

Peamised omadused CX3 CT 24V NC+NO 16A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Tootmises kasutatud substsantsid ja läbimõeldud disain tagavad eluea ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab CX3 CT 24V NC+NO 16A kasutamist tõsistes ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on kriitiline.

Tõhusus ja tootlikkus

CX3 CT 24V NC+NO 16A tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

CX3 CT 24V NC+NO 16A komplekteerimisel pöörati spetsiifilist tähelepanu turvalisuse teemadele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja siseriiklikele ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse mistahes olukorras. Toode on disainitud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja vähendavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

CX3 CT 24V NC+NO 16A on planeeritud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged määrused ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

CX3 CT 24V NC+NO 16A on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Arvestades tunnustele saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See võimaldab selle õigeks variandiks kes püüavad kasutuses olevate seadmete tüübikinnitust ja standardimist.

CX3 CT 24V NC+NO 16A kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

CX3 CT 24V NC+NO 16A on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes CX3 CT 24V NC+NO 16A, saate mitte ainult väärtuslikku toodet, vaid ka tootjalt igasugust tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sealhulgas kasutusnõustamine ning vajaduse saavutamisel asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. CX3 CT 24V NC+NO 16A vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See tähendab, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

CX3 CT 24V NC+NO 16A by Legrand on usaldusväärne ja kasulik lahendus CX3 praktikutele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne korraldamine ja järelevalve ning lai kasutusvõimalus muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta unustamata võimalust osta BaltElec soodsaima hinnaga CX3 CT 24V NC+NO 16A ja veenduda selle 20.54 € ülimalt heas kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave CX3 CT 24V NC+NO 16A (412503) kohta firmalt Legrand

  • Millised on CX3 CT 24V NC+NO 16A peamised eelarvamused?

    Toote tugevad positiivsed küljed hõlmavad selle kõrget toimekust, pikemat funktsionaalsuse ning vastavust tipptasemel julgeoleku- ja kvaliteetnormidele. Seade eristub ka lihtsustatud hoolduse hõlbustamise ja teenindamise aspektist.

  • Millised on toote inseneri kirjeldused?

    Tehnoloogilised parameetrid võivad versioonide kaupa olla erinevad, kuid prioriteet pööratakse CX3 omadustele, tootmisvõimele, elektrienergiale ja gabariitidele. Täpsema täpsema kirjelduse saamiseks jälgige toote mehaanilised dokumentatsiooni või spetsifikatsiooni sisu.

  • Milliste ülesannete tüüpidega saab CX3 CT 24V NC+NO 16A toime tulla?

    Toode saab edukalt toimetada selliste eesmärkidega nagu CX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutamiseks sellistes valdkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud majandusprotsessid.

  • Millised omadusjooned teevad unikaalseks eksponaati sarnastest toodetest?

    CX3 CT 24V NC+NO 16A firmalt Legrand eristub võistlejate hulgas tänu kõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehniliste lahenduste teostamisele ja vastavusele nõudlikele Euroopa eeskirjadele. See teeb sellest kindla valiku eksperttasemeliseks kasutamiseks.

  • Mis on CX3 CT 24V NC+NO 16A kuluarve ja kas soodustused on võimalikud?

    Kulud on 20.54 €. Meie e-platvormil korraldatakse regulaarselt kampaaniaid, mistõttu on võimalik selle kaubaga puhul saada hinnasoodustust. Käi registreerimas meie meilide nimekiri, et olla kursis kõigi erikampaaniatega.

  • Kas CX3 CT 24V NC+NO 16A-le kehtib kvaliteedi tagamine?

    Jah, valmistaja annab tootele garantiiaja. Kvaliteedigaranti tingimused võivad võimalik olla erinevad sõltuvalt brändist ja kõnealuse mudelist, seetõttu soovitame tutvuda toote garantiikaardiga või leida kontakti ühendust meie klienditeenindusega, et saada täpset teavet.

  • Kuidas toimub CX3 CT 24V NC+NO 16A edastamine?

    Pakume mitmekesiseid kohaletoimetamise võimalusi, sealhulgas kullerivedu ja kauba vastuandmist meie ladu. Kohalevedamise tingimused ja maksumus seisnevad teie elukoha piirkonnast ja kõige sobivama kauba käesoleku viisist.

  • Kuidas tõhusalt hooldada CX3 CT 24V NC+NO 16A?

    Teenindusaja pikendamiseks on nõutav perioodiliselt läbi viia masina hooldus. Pidage kinni valmistusettevõtte ettekirjutusi seadme käitlemiseks ja korraldage vajalikke ennetustöid ettemääratud ajavahemikul.

  • Kas CX3 CT 24V NC+NO 16A on võimalik integreerida olemasolevasse platvormi?

    Jah, üksus on hästi integreeritav olemasolevatesse võrgustikesse tänu oma kompleksivõimele erinevate sideprotokollide ja CX3 normidega. See teeb antud tõhusa lahenduse sektori arendamiseks ja laiendamiseks.

  • Kui korralikult sobib CX3 CT 24V NC+NO 16A teiste Legrand seadmetega?

    Tööstustooted on välja töötatud kohandatud ühilduvust nägemuses koos teiste Legrand üksustega ja komplektidega, mis annab kogu süsteemi probleemivaba integreerimise ja usaldusväärsuse. Sama tootja komplektide kasutamine kehtestab ka teenindust ja võtmeid.

Hiljuti vaadatud
20,54 €
20,54 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast